Hirdetés

Léa Seydoux lesz Enyedi Ildikó következő filmjének főszereplője

|

A francia színésznő lett a befutó a világhírű rendezőnő számára.

Hirdetés

Egyelőre még csupán amiatt kellene izgulnunk, hogy vajon Enyedi Ildikó kiváló, Testről és lélekről című alkotása hazaviszi-e azt a bizonyos aranyszobrocskát, ehelyett már kezdhetjük is várni következő projektjét, amelynek egyik főszerepére nem mást, mint a Mission: Impossible negyedik részéből, az Adéle életéből, valamint a Becstelen brigantykból ismert Léa Seydoux-t szemelte ki.

Hirdetés

A feleségem története az azonos című, 1942-ben kiadott, Füst Milán által írt regény mozgóképes adaptációja lesz és egy holland hajóskapitány, valamint annak francia felesége kapcsolatát meséli el. A színésznő partnerét a norvég származású, Kon-Tiki című filmből ismert Anders Baasmo Christiansen formálja meg, egyben ő lesz maga a hajóskapitány (Seydoux pedig a feleség).

A filmet a tervek szerint jövőre kezdik el forgatni, a stáb pedig többek között Budapesten, Dél-Olaszországban, Párizsban, valamint Hamburgban is kíván lőni pár jelenetet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.