Hirdetés

Érdekesség: A Hulkbuster páncél leírása

|

Olvasói kérés miatt ismét egy rövid leírással jelentkezem, most Tony Stark Hulkbuster páncéljával kapcsolatban.

Hirdetés

(Crymson Dynamo vs.Ironman)

Később Vasember az Extremis vírust arra használta,hogy elkészítsen még egy Hulkbustert. Ezzel a módosított verzióval a S.H.I.E.L.D. Helibázisán harcolt volna Hulkkal, de mielőtt a Hulkbuster egyesült volna Tonyval, Hulk letépte a páncél karjait. A World War Hulkban Stark még egy, újabb páncélt tervezett, annak érdekében, hogy harcoljon az űrből visszatért Hulkkal. A csatában a teljes Stark torony összeomlott.

A Hulkbuster maximális szilárdságot és tartósságot ad, a mobilitás, a mozgásképesség rovására. A páncél súlya 175 tonna és csak egyszer használható.

Képességei: 

Emberfeletti Erő: (Crimson Dynamot több falon keresztül áttudta nyomni.)

Megerősített Tartósság: A páncél tartóssága is lenyűgöző, egyáltalán nincsenek rá hatással a lézerek, a rakéták és a légvédelmi fegyverek. Ellenáll a Nap hőjének.

Repülés: Elsősorban lebeg, de repülni a csizmán és a hátoldalon található jetpack rakétákkal tud.

Tud közvetlenül energiát felvenni.

A Hulkbuster a legerősebb az összes páncél közül.

A derekánál fel van szerelve lézerekkel és aknavetőkkel. Egy aknavető képes teljesen elpusztítani a Crimson Dynamo páncélt.

Fel van szerelve adamantium végű tüskékkel.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.