Hirdetés

Érdekesség: A Hulkbuster páncél leírása

|

Olvasói kérés miatt ismét egy rövid leírással jelentkezem, most Tony Stark Hulkbuster páncéljával kapcsolatban.

Hirdetés

A hétfői Thorbuster páncél után most a Hulkbuster van a porondon. Legtöbbször (mint ahogy a neve is mutatja) a zöld góliát, tehát a Hulk elleni harcokban alkalmazta. Tony alapból azért hozta létre ezt a páncélt, hogy betörjön a Project Pegasus létesítménybe, hogy feltöltse a Technovore vírust és megküzdjön a második Crimson Dynamo-val (Az első Anton Vanko volt). Majd amikor Hulk egy AIM bázis körül tombolt, Tony aktiválta a Buster páncélt, és megpróbálta megállítani őt, de ez nem sikerült. Ezek után Rick Jones (ő és Banner gamma bombát terveztek, de amikor baleset történt, Banner belökte őt a védő árokba, így megmentette az életét) felkereste Starkot, hogy segítséget kérjen, de a Vezérlő nevű karakter (egy tudós, aki az AIM-nek dolgozik a M.O.D.O.K. nevű projekten) agymosást hajtott végre Joneson, aki azt adta parancsul Hulknak, hogy támadja meg Starkot. A csata látványától Vezérlő elájult... 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.