Hirdetés

Érdekesség: Darkseid vs. Thanos

|

Azok, akik ott maradtak a Bosszúállók stáblistáját megnézni, látták, hogy megjelent a vigyorgó, lila bőrű Thanos. A Marvel elnöke, Kevin Feige őt a 2. és 3. fázisban is szeretné használni, mivel elismerte, hogy a Marvelnek "tervei" vannak a titánnal.

Hirdetés

A karakter megalkotója pedig azt mondta, hogy Thanost meg fog jelenni a 2014-es Galaxis Őrzőiben és 2015-ös Bosszúállók 2-ben. A DC Entertainment is felfigyelt a Bosszúállók sikerére és a kiadó a saját szuperhős csapatát, az Igazság Ligáját 2015-ben mutatja be és ha legutóbbi pletykák igazak, akkor a saját galaktikus gazembere, Darkseid lesz Batman-ék ellenfele. Tehát melyik gazember a legnagyobb, legerősebb és leggonoszabb a galaxisban? Csak egy módja van, hogy megoldjuk a problémát: Összeeresztjük őket!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.