Hirdetés

Érdekesség: Eladó Tony Montana fegyvere

|

Al Pacino ragaszkodott hozzá, hogy a Sebhelyesarcú forgatásán minden fegyver igazi legyen, tehát a megfelelő súllyal és tulajdonságokkal adják a kezébe. A hűséges "jószág" most új gazdát keres.

Hirdetés

A végső jelenetben Pacino egy valódi, hamisítatlan M-16A1 gyártmányú géppuskát fogott a kezében, és innen származik a szállóigévé vált mondata is.

Abban az időben a szóban forgó fegyver igazi nagykutyának számított: teljesen automata géppuska volt, gránátvetővel kiegészítve. Ezt használta Arnold Schwarzenegger is az 1987-es Predator-ban.

Több, mint 12 évvel ezelőtt Kevin Martin felvásárolta a többi kellékkel együtt, majd úgy őrizte, mint a szeme fényét - érthető módon. Kevin most eladásra kínálja eme gyöngyszemet, potom 150 ezer dollárért, ami a mai árfolyam szerint átlaggal számolva 32 millió magyar forintot tesz ki. Érthet a súlyos összeg, hiszen az aukció szóvívője szerint az eszköz hitelessége lévén az egyik, ha nem a legismertebb filmtöténet kellék a fegyverek tekintetében.

Az árverés ma van Indiana-ban, az RM Aukciós házban, ha esetleg valakit érdekelne a vétel.:)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.