Hirdetés

Érdekesség: Galaxis Őrzői- Lehetséges új tagok

|

Hivatalosan még egy színészt sem castingoltak a filmbe, de már arról beszélnek, hogy kik lehetnek azok az Őrzők, akik a jövőben csatlakozhatnak a csapathoz.

Hirdetés

Vance Astro

Egy fiatal férfi, aki egy olyan űrhajós programban vett részt, aminek a különleges küldetése az volt, hogy segítsen gyarmatosítani az Alpha Centauri-t. Balesetet szenvedett és amikor a hajót megtaláltak évszázaddal később, a Föld már gyarmatosította a többi bolygót. A Badoon faj(hüllő-szerű idegenek. Érdekes, hogy a nemek között szakadás volt és hosszú ideig harcoltak egymással egy nemek közti háborúban) hamarosan megtámadták Astro-éket, őt elfogták és elküldték, hogy igázza le a Földet. Azonban megszökött és találta magának egy másik kalandor csapatot... a Galaxis Őrzőit. Nagyon pszichikai ereje van. Arra használta a hatalmát, hogy meghajlítsa Amerika Kapitány pajzsát és manipulálja a repülési útvonalát, szimulálva, hogy Kapitány hogy használta, mint egy dobott fegyver. Eredetileg egy lila űrhajós ruhát hordott, aminek célja, hogy segítsen a testének ellenállni több mint 100 éves űrutazást.


Charlie-27

Egy katona, aki a Jupiteren született. Genetikailag 11-szer nagyobb az izomtömege, mint egy közönséges emberé, annak érdekében, hogy ellenálljon a hatalmas gravitációnak a Jupiteren. Mint a legtöbb más Őrző, Charlie is az utolsó a saját fajában, a teljes lakosságot kiirtotta a Badoon faj. Ez a tragédia motiválta Charlie-t, hogy harcoljon a Badoon-nal és mindazokkal, akik terjeszteni akarják a zsarnokságot és a brutalitást. Hivatalos katonai kiképző, éles taktikai elme és rajong a nagy fegyverekért. 3014-ben összeállt az időutazó Thing-gel, Amerika Kapitánnyal és Sharon Carterrel, hogy visszavegyék New York-ot a betörő Badoon erőktől. A háború után elhagyta a Földet és csatlakozott a Galaxis Őrzőihez. "Természetesen" emberfeletti ereje, erőnléte és tartóssága van. A bőre hihetetlenül sűrű, körülbelül olyan, mint egy 21. századi Földi golyóálló üveg. Jól ismeri és használja pl. a csillaghajókon található ágyúkat.

Martinex 

A 31. században a Föld gyarmatosította a különböző bolygókat saját naprendszerében, beleértve a Plútót is. Martinex itt született, bár később kiderült, hogy az ősei Afrikában éltek a Földön. Úgy nőtt fel, hogy tudós szeretett volna lenni. Furcsa, kristályos fizikai szerkezete van(szerves szilícium) azért,hogy túlélje az intenzív hőt, az erős hideget, a nagy nyomást és hőmérsékletet. Nem igényel levegőt. Ő is a fajának az utolsó túlélője, amit (mily meglepő) a Badoon faj írtott ki.

Yondu

Yondu tagja a Zatoan primitív lényekből álló törzséhez. Ellentétben a legtöbb Őrzőtől, Yondu irtózik a technológiától és mivel egy vadász, legtöbb esetben maximum íjat és nyilat használ. Az űrhajós Vance Astro Yondu bolygóján landol és így találja meg, aki segít neki a Badoon elleni csatában. Yondu állt már össze az Őrzőkkel és segítette a Bosszúállókat a Korvac elleni harcban és egy olyan küldetésben, hogy megtalálják Kapitány elveszett pajzsát. Yondu nem rendelkezik emberfeletti fizikai erővel, de van egy misztikus hatodik érzéke, amely lehetővé teszi neki, hogy korlátozott agyi kapcsolatba lépjen más életformákkal. Fegyvere egy 1,5 méteres íj, ami Yaka-ból (egy speciális hangelnyelő fém) készült. Ha nagyon koncentrál a nyilak visszatudnak térni a kezébe. Később Yondu jobb kezét felváltotta egy bionikus fegyver, aminek méretét tudta módosítani a Pym részecskékkel.

Starhawk

Karaktere eléggé ismeretlen. Kvazár fia. Egy félig ember, félig mesterségesen teremtett lény. Amikor megszületett, elrabolták. Művelt a tudományokban és a régészetben. Képességeinek határa ismeretlen, de tudja manipulálni a fényt, ami felerősíti. Rendelkezik "előzetes ismerettel", tehát például emlékszik az előző életeire. 

 

Ti melyik karaktert látnátok legszívesebben? Kommetelés előtt like ide és ide.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.