Hirdetés

Érdekesség: Vasember törölt jelenetek, tervezetek és meglepetések

|

Egy csokorba szedtünk mindent, ami kimaradt a Vasemberből és amit esetleg hiányoltatok, vagy épp nem hiányoltatok volna. Érdemes csemegézni!

Hirdetés

Sajnos, a filmet elég sok helyen megvágták, legtöbb esetben Terrence Howard (Rhodey) jeleneteit. 

Ilyen például a film legeleje, amikor a konvojt megtámadják. Rhodey is ott van (igaz pár kocsival hátrébb) és elkezdődik egy fegyveres csata a 10 Gyűrű ellen. Stark is csatlakozna a harchoz egy fegyverrel, de nem tud, mert nincs benne töltény, így eldobja a fegyvert. Majd Rhodey rákiált Starkra, hogy kezdjen el futni. A jelenet folytatását meg már tudjuk...

A kaszinós jelenetben Tony úgy három millió dollárt tesz a rulett asztalnál a feketére. Ennek ellenére Rhodeynak az az érzése lesz, hogy a piros lesz a nyerő. Tony nem hallgat rá, így elveszít három milliót. Aztán ők ketten Happy-vel együtt távoznak a kaszinóból

Miután a riporter, Christine Everhart felébred, akkor Pepper elmagyarázza neki, hogy JARVIS "csak egy nagyon intelligens rendszer". Azon kívül, hogy vegye fel az ingét, mondottt még pár dolgot neki, gyakorlatilag le ku..ázza (Nyilván nem káromkodott, csak beszólt neki)

A barlangos jelentnél láthattuk volna, ahogy Yinsen borotválkozik és takarítja a ruháit. Szerinte egy lépésére vannak attól, hogy úgy éljenek és viselkedjenek, mint az állatok. Majd pár terrorista bejön, közülük az egyik nagy darab fickó felveszi a szennyeseiket és kiviszi.

Amikor Stark alkatrészeket kér a "Jericho" megépítéséhez, kért volna egy mosógépet is...

Amikor Tonyt megtalálják a sivatagban, Rhodey azt hiszi, hogy a mellkasában lévő készülék egy bomba. Mielőtt megpróbálná kiszedni, Tony azt mondja neki, hogy hagyja abba, ez nem bomba, hanem egy "emlékeztető."

Stark a sajtótájékoztató előtt kér egy sajtburgert és megemlíti, hogy jó lenne egy dögös szőke nő is.

Lett volna olyan jelenet is, ahol Tony egy spéci szemüveg és JARVIS segítségével tanulmányozta volna a mellkasát.

Coulson sokkal többet szerepelt volna a filmben.

A Mark II tesztelésénél először nem lett volna jéglerakódás. Tony-t annyira megbabonázta a Hold látványa, hogy nem vette észre, hogy milyen magasan vannak, így JARVIS magától vette volna át az irányítást és épségben földet értek volna. 

Amikor Stane látogatást tett Tonynál egy doboz pizzával, akkor nem lett volna feszültség kettejük között. Nagyon jól kijöttek egymással. Stane kiállt volna mindig TS elképzelései mellett. Tony felhozza, hogy találkozott Rhodeyval és elutasította a segítségét, majd mondja, hogy Rhodey része a "Hadigépezetnek"

Az Air Force vs Vasember jelenetnél Tony alapból nem mondta volna el Rhodey-nak, hogy ő van a telefonnál, ehelyett Rhodey jött volna rá. Amikor ezt megtette, kiáltott volna egy nagyot: "A rohadt életbe!", amely megzavarta a körülötte lévők figyelmét.

Stark amikor kipróbálta a kesztyűjét a műhelyében, majdnem mindent szétlőtt, mert ideges volt a 10 Gyűrű miatt. Pepper dühösen odament volna hozzá, mert Starknak rendeznie kellett volna egy fontos partit. Itt a Ghostface Killah nevű rapper iparmágnásként cameozott volna. Majd kérdezi: "Tony miért nem szólt erről nekem?" Ehhez van egy ilyen zene is, nem tudom, hogy hivatalos-e a videoklipp:



Miután Vasember megmenti zuhanó a pilóta életét, a többi repülőgépnek még üldöznie kellett volna. Sikerül pár rakétát kikerülnie, kivéve egyet, ami el is találja. Csak nagyon nehezen ért volna haza. A következő jelenetben -mivel Pepper nem találta Starkot- elkezdi keresni. Fel fut az emeletre és megtalálja TS-t a szétroncsolódott páncélban. Tony vérzik, kezében egy pohár whiskey-vel. Annyira remegett, hogy a folyadék alig maradt a pohárban. Mielőtt elájult, könyörgött Peppernek segítségért. A jelenet folytatásaként Rhodey ott lett volna Starknál megkérdezni, hogy mi van vele. Peppsy dühös lesz rá, majd mondja neki: "Tényleg látni akarod? Menj, nézd meg mit tettél vele!" 

Az Air Force One segített volna Starknak az Iron Monger elleni csatában, de Rhodey meggyőzi őket, hogy hagyják őket békén.

Raza és a terroristák többször találkoztak volna Stane-nál, ahol több Mandarin utalás is elhangzott volna. Miután megbénítja Stane Razat, levette volna a gyűrűit és zsebre rakta volna azokat.

Flashbackben mutatták volna Pepper és Tony első találkozását: A titkárnője lett, mert kijavított egy könyvelési hibát, amit TS vétett. Megakarta neki mutatni az irodájában, de a testőrök nem engedték be. Azzal fenyegetőzött, hogy paprika spray-t fog használni (ami nem is volt nála) és Stark így nevezte el Virginia Potts-ot Pepper Pottsnak.

Volt egy "lyuk" a történetben. Pepper kémkedett Stane irodájában, elviharzott majd találkozott Coulsonnal. Ami kimaradt, azaz hogy Stane-nek volt ideje elkocsikázni és besettenkedni TS házába.

Az eredeti verzióban Coulson nem lett volna ilyen barátságos. Erőszakkal szembesítették, hogy beteg. Sokáig figyelmen kívül is hagyták.

A S.H.I.E.L.D. nem tudott Stark szuperhős kalandjairól és azt is gondolták, hogy a terroristák agymosottak. Coulson először azt hitte, hogy Stark ad el fegyvereket a 10 Gyűrűnek, majd Pepper mondta el, hogy nem így van.


Rhodey felpróbálta volna az MK II-est, de túl nagy volt a feje a sisakba.

A jelenet, amikor Stane kiabál az egyik mérnökkel, mert nem volt képes arra, hogy az Iron Monger páncél teljesen működőképes legyen, az is meg volt vágva a filmben. Miután Stane-nek az az ötlete támad, hogy ellopja a Tony mellkasában lévő eszközt, megnyugszik, hogy képes lesz működésbe helyezni a Monger páncélt. Majd azt mondja a munkavállalónak, hogy menjen haza és hogy nem lesz gond.

A film végi harcjelenetben, amikor Iron Monger a feje fölött tartja a kocsit, TS azt mondja neki, hogy "ártatlanok ne vegyenek részt benne", amire Stane válaszol: "Sok ember meg fog halni. Tony, te része vagy egy sakkjátszmának! "

Szintén ennél a jelentnél Rhodey neki vezeti Tony egyik autóját Iron Monger lábának teljes sebességgel, így Monger felborul és így véletlenül leamortizál egy buszt. Stark dühös lesz Rhodey-ra, mert megsemmisítette a díjazott autóját, miközben Rhodey azért dühös, mert nem kapott egy "Köszönöm!"-öt sem.

A film végén, mikor a generátor felrobban, Stane nem halt volna meg egyből, hallhattuk volna az utolsó szavait: "Azt hiszem, döntetlen lett. A dzsinn kiszabadult a palackból. Egy nagy ajándékot hozott a világnak és most itt az ideje, hogy mindenkinek bemutassa. Ez a természet törvénye, Tony." A tető lezuhan, Stane meghal. Stark válaszol: "És ez a gravitáció törvénye."

Folyt. köv. hamarosan a Vasember 2-vel.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.