Hirdetés

Eredet - Hatalmas Blu-ray kiadás!!!

|

Lenyűgöző gyűjtői verzióval kedveskedik a Collider minden elő és megrendelőnek, az Eredet Blu-ray változata ütni fog mindent, mint a piros hetes!

Hirdetés

Ne tessék csüggedni egyetlen rajongónak sem, a hazai forgalmazás sem maradhat el, jelenleg tárgyalások folynak az Eredet Blu-ray kiadását illetően, de nagy rá a gyanúm, hogy a partnereink között megbúvó kiadó lesz végül a befutó.

A bejelentés erejéig maradjunk meg a már biztos, puszta tényeknél: az Eredet Gyűjtői kiadása 39 fontba kerül majd, és December hatodikán érkezik meg Anglia vidékeire. Az alább helyet foglaló, kinagyítható képen magát a relikviát láthatjuk, a következő tartalmakkal a belsejében:

- Fém minőségi aktatáska

- Blu-Ray, DVD, és digitális másolat lemezek

- DVD a speciális tartalmaknak

- Használati utasítás az álomépítéshez

- Négy művészi kártya

- Egy bugócsiga alakú totem

(A képre kattintva előjön az eredeti méret)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.