Hirdetés

Eredet - ötletek a folytatásra

|

A Warner Brothers rendkívül szeretné, ha Christopher Nolan folytatásra adná fejét az Eredettel kapcsolatban, a film világsikerként lett elkönyvelve, nem csoda tehát az erőlködésük.

Hirdetés

Ha a Warner Brothers valamit nagyon szeretne, azt általában el is éri, de Nolan más tészta, mint a többi rendező, ő kiharcolt magának már akkora hírnevet és tekintélyt, hogy megválaszthassa mibe vág bele. De nem is ez az aktuális hír fő értéke, hanem az alábbi öt incepció kérdése:

- A nyilvánvaló folytatás ötlete: Cobb története folytatódik. A totem nem dől el, és ő továbbra is próbál kijutni az álomvilágból.

- A különálló sztori ötlete: Tom Hardy, azaz Eames jellemére koncentrálnának, ő lene a főkarakter, többet megtudnánk róla, Cobb-val való kapcsolatáról, és foglalkozásáról

- A meglepő csavar ötlete: Ariadne (Ellen Page) valójában a mester, a legjobb extractor aki valaha is létezett, és az első film valójában az ő Cobb-val való játszadozásait, tesztelését mutatta be. Követnék őt egy újabb küldetésre.

- A nyilvánvaló előzmény ötlete: Cobb sztoribeli előzményeire jutunk vissza, hogyan jön rá, hogy feleségével álomvilágban élnek, és nem az a valóság.

- A családi dráma ötlete: a totem eldől, majd kiderül, hogy valójában ő ölte meg a feleségét. Két és fél órás családi dráma következik akcióval vegyítve, ahol azért küzd, hogy újjáépítse a gyermekei által belé vetett bizalmát, akik évek óta nem látták.

Ti melyiket tartjátok szimpatikusnaK? Esetleg egyik sem? És mit szólnátok egy Eredet 2-höz? Várom a reakciókat!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.