Hirdetés

A Smallville egy másik sztárja is visszatér a Végtelen Világok Krízisében

|

Már nem győzzük számon tartani a szereplőgárdát.

Hirdetés

Még meg sem száradt a virtuális tinta azokon a cikkeken, amelyekből kiderült, hogy az Arrowverzum minden korábbinál masszívabbnak ígérkező crossoverében Tom Welling ismét a DC és a világ egyik, ha nem legismertebb szuperhősét alakítja majd Clark Kent/Superman személyében a tíz évadot megélt Smallville sorozat főszerepét követően. Most leleplezésre került, hogy más is jön vele együtt.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly információi szerint a Végtelen Világok Krízisét feldolgozó eseményben ugyanis Erica Durance, aki az IMDb alapján összesen 141 Smallville-epizódban alakította korábban Lois Lane karakterét, visszatér Welling oldalán a télen érkező crossover több epizódjában is. A történet során kiderül majd a párosról, hogy egész pontosan hová is sodorta őket az élet az elmúlt közel tíz évben, mióta lezárult az ugyancsak a The CW műsorán sugárzott közkedvelt Superman-előzménysorozat.

További érdekesség, hogy míg a Krízis részeként Welling most először teszi tiszteletét bármilyen formában az Arrowverzumban, ugyanez nem mondható el Durance kapcsán, aki a Supergirl sorozat harmadik évadában eljátszotta a címszereplő vér szerinti édesanyját, Alurát. Egyelőre viszont arról szólnak a hírek, hogy a színésznő kifejezetten Lois szerepét fogja újfent magára ölteni, méghozzá Elizabeth Tulloch mellett, aki a tavalyi Elseworlds crossoverben mutatkozott be a Daily Planet riportereként a Tyler Hoechlin-féle Superman oldalán, és akikről régóta tudni, hogy úgyszintén benne lesznek az idei eseményben.

Eddig három Supermannél és két Loisnál járunk, de ha valaki meghallgatja az imáinkat, a következő már Lex Luthor lesz, méghozzá Michael Rosenbaum megformálásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.