Hirdetés

Érkezik a Beszélj hozzám! folytatása

|

Az A24 nem várt sokat a bejelentéssel.

Hirdetés

A Beszélj hozzám! meg tudta szólítani azokat a moziba járókat, akik idén többnyire távolmaradtak a mozikomplexumoktól. Ahhoz már a nyitóhétvége után sem fért kétség, hogy az ausztrál fivérek, Michael és Danny Philippou filmje profitábilis lesz-e (micsoda dicséret lett ez az idén debütáló filmek számára!), miután 10 milliót kapart össze 4.5 millió dolláros költségek mellett. A boxofficemojo.com augusztus 10-i adatai szerint azóta már 27 millió fölé kúszott a film bevétele világviszonylatban, amit már az A24 sem hagyhatott reakció nélkül: be is rendelték a folytatást.

Hirdetés

Korábban a rendezőpáros is megjegyezte, hogy nyitottak lennének arra, hogy kibővítsék a Beszélj hozzám! világát, úgyhogy azt követően már minden az A24-en múlt, és láthatóan a pénzügyi teljesítmény meggyőzte a vezetőket a folytatás berendeléséről. Angolul a Talk 2 Me címen fog érkezni a második rész, amit talán Be2zélj hozzám!-ként láthatunk majd viszont a magyar mozikban.

Ti örültök a bejelentésnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.