Hirdetés

Erről a mozifilmről sétált ki Stephen King

|

A horrorregények királya elárulta, mely filmet nem volt hajlandó végigülni.

Hirdetés

Talán nincs is súlyosabb visszajelzés a nézők részéről, ha a mozijegy, a literes üdítő és a popcorn megvétele ellenére fogják magukat, és kisétálnak a moziteremből. Minden bizonnyal sokunknak van ehhez köthető élménye, és ezzel nincs másképp Stephen King sem, a horrorkönyvek egyik koronázatlan királya. King éppenséggel egyik írótársa, Linwood Barclay tweetjére reagált, aki nemrégiben a Jurassic World: Világuralom című alkotást unta meg idő előtt. .

Hirdetés

King meglepő módon a Transformersszel kontrázott:

Valószínűleg sem a Paramountot, sem Michael Bay-t nem érinti érzékenyen King vallomása, hiszen a Transformers franchise továbbra is él és virul, és a stúdió egyik aranytojást tojó tyúkja. Mindenesetre vicces belegondolni, hogy King számára Optimusék első kalandja tette fel az i-re a pontot, ami megérlelte benne a döntést, hogy idő előtt távozzon a vetítőteremből.

Melyik film vagy filmek voltak azok, ami betette nektek a kaput?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.