Hirdetés

Évértékelő 2013 - levinho

|

Lezárult egy remek filmes év, úgyhogy az előttem szólóakhoz hasonlóan én is megosztanám veletek az év fénypontjait, csalódásait és legemlékezetesebb pillanatait.

Hirdetés

Talán túl optimista szemmel nézek 2013-ra mikor azt mondom, hogy számomra ez volt az egyik legjobb filmes év, habár hozzá kell tennem, hogy mindössze néhány éve tekintek a filmekre hozzáértőbb szemmel és követem ennek a világnak minden apró mozzanatát. Mégis annyi meglepetés ért tavaly, legyen az pozitív vagy negatív, hogy igazán jól szórakoztam. A továbbiakban össze is gyűjtöttem nektek, hogy melyik alkotások után bólogattam elismerően, mikor ráztam a fejemet és mit várok az új esztendőtől.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.