Hirdetés

Évértékelő 2013 - Sanya08

|

Pillantsunk vissza kicsit az előző év filmes termésére. Nézzünk vissza, hogy miket is néztünk, miken izgultunk, miket szerettünk és mikben csalódtunk. Mire lesz érdemes később emlékezni és mire nem? Lássuk a medvét!

Hirdetés

Bár csak nem rég csatlakoztam a CineStar csipet-csapatához, de így is megkaptam azt a megtiszteltetést, hogy elmondjam/leírjam véleményemet a 2013-as év filmterméséről. Ilyenkor lehetőség adódik arra, hogy összegezzünk. Összegezzük azt, amit láttunk és hogy feldolgozzuk a látottakat írott formában. Legalábbis én írott formában dolgozom fel, a Kedves Olvasók pedig úgy, hogy olvasnak és közben felelevenítik az emlékeikben a látottakat. Nem semmi év volt ez, hölgyeim-uraim! 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.