Hirdetés

Címlapon feszítenek a Bosszúállók: Végtelen háború hősei

|

Nem is akárhogy!

Hirdetés

Alig másfél hónap és végre láthatjuk az év leginkább várt filmjét, a Bosszúállók: Végtelen háborút, amelyben a Marvel 10 éves univerzum építgetése csúcsosodik ki. Pontosabban annak is csak az első felvonása, hiszen jövőre érkezik az egyelőre még alcímmel nem rendelkező Bosszúállók mozi, amelyet vélhetőleg majd a filmben lepleznek le a legkorábban. Most az Entertainment Weekly címlapokkal edz minket az április végi nagy kalandra.

Update: frissítettük a galériát jelenetképekkel is.

Hirdetés

A magazin nem kevesebb, mint 15 (!!!) címlappal állt elő, amelyek nem csak egyenként prezentálják a hősöket és villognak az új felszereléseikkel, mint Pókember, a szakállas Amerika Kapitány, vagy a pillangó üzemmódba kapcsoló Vasember, hanem Thor Groottal és Mordállyal, a Tél Katonája Mantisszal, Nebula Skarlát Boszorkánnyal, Drax Hadigéppel, Vízió Shurival, Sólyom Nebulával, Űrlord pedig Okoye-val feszítenek, de természetesen Thanosnak is kijárt egy külön címlap.

A Hangyára és Darázsra az idei kalandban még nem számíthatunk, majd csak a nyáron érkező filmjükben (ami történetesen még a Végtelen háború előtt zajlódik majd), de egyelőre Jeremy Renner Sólyomszeme is gyanúsan távol maradt az eddigi reklámhadjáratból. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy a legutóbbi két Amerika Kapitányt dirigáló Russo-fivérek miként birkóznak meg ennyi karakter mozgatásával és hogy a film feltud-e érni a gigászi elvárásokhoz. Április 27-től kiderül a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.