Hirdetés

Ewan McGregor a való életben is használja az Erőt

|

Obi-Wan Kenobi megformálója a szürke hétköznapokban is segítségül hívja az Erőt. Legalábbis megpróbálja.

Hirdetés

Május 25-én érkezik a Disney+-ra a Kenobi sorozat, amiben 17 év elteltével ismét a Golden Globe-díjas skót színészt láthatjuk a Jedi mester szerepében. A hatrészes minisorozatban nyomon követhetjük, amint Kenobi szemmel tartja a fiatal Luke Skywalkert, miközben Darth Vader (akit a szintén visszatérő Hayden Christensen alakít majd) Jedi-vadászaitól bujkál Tatooine buckái között. 

Hirdetés

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában többek között arról is beszélt McGergor, hogy miként bánik az Erővel civilként:

Általában a bevásárlóközpontok fotocellás ajtóinál teszek egy erre utaló mozdulatot a kezemmel, de rendszeresen rajtakapnak, és ez elég kellemetlen. Nehéz, hogy ne bukj le, ugye? Ettől persze jó móka, főleg, ha jó az időzítés.

Még mielőtt bárki megijedne, a színész nincsen az elme-trükkök birtokában, viszont bevallotta, hogy a gyerekein már kipróbálta. Mint kiderült, nem nagy sikerrel:

A gyerekeimen egyáltalán nem fognak a Jedik elme-trükkjei. Teljesen figyelmen kívül hagyják. Egyszerűen nem működik rajtuk.

A Kenobi tehát május 25-én debütál a Disney+-on, addig is érdemes megtekinteni a sorozat előzetesét, ami elképesztő hangulatosra sikeredett.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.