Hirdetés

BRÉKING: Berobbant az Obi-Wan Kenobi sorozat első, hidegrázósan jó előzetese

|

Ez lesz minden, amire a Star Wars-rajongók vártak?

Hirdetés

Azok után, hogy a mai napon megérkeztek az első fotók az Obi-Wan Kenobi sorozatról, sejtettük, hogy már nincs messze az előzetes sem. Arról viszont álmodni sem mertünk volna, hogy ez már a ma este folyamán berobban az interneten. A Disney azonban nem teketóriázott, és elhozta nekünk a sorozat első, hidegrázósan hangulatos kedvcsinálóját.

Hirdetés

A közel kétperces videó minden bizonnyal elnyeri majd minden rajongó tetszését, hiszen igen látványos, izgalmas és meglepetésekkel teli jeleneteket is kaptunk. Bemutatkoznak az inkvizítorok (köztük a Nagy Inkvizítor is), felcsendül a Duel of Fates és még Darth Vader ikonikus levegővétele is hallható. 

A történet tíz évvel A Sith-ek bosszúja után veszi majd fel a fonalat, amikor Obi-Wan élete legnagyobb vereségét próbálja meg feldolgozni, hiszen tanítványa és jó barátja, Anakin Skywalker átállt a Sötét oldalra. A premier idén május 25-én esedékes a Disney+-on, Evan McGregor mellett fontosabb szerepben pedig feltűnik még Hayden Christensen, Kumail Nanjiani, Rupert Friend, Indira Varma, O'Shea Jackson Jr., Simone Kessell, Benny Safdie, Moses Ingram, Sung Kang, Maya Erskine és Rory Ross.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.