Hirdetés

Ewan McGregor és Hayden Christensen is nyitottak az Obi-Wan Kenobi folytatására

|

Vagy legalábbis szívesen újráznának a messzi-messzi galaxisban.

Hirdetés

A várva várt Obi-Wan Kenobi sorozat szerdán véget ért a hatodik epizóddal, és a széria fogadtatása nem is sülhetett volna el jobban a Disney, illetve a Lucasfilm számára. A szériát nemcsak az ultrakritikus rajongók, hanem maguk a kritikusok is méltatták - a RottenTomatoes portálon például 84%-on áll a sorozat.

Hirdetés

Kathleen Kennedy már a finálé másnapján kifejtette, hogy amennyiben a rajongók úgy akarják, és sikerül kitalálniuk valamit, akkor folytathatják a szériát. Most pedig a két főszereplő, Ewan McGregor és Hayden Christensen is arról nyilatkoztak, hogy nem gyöpösödtek még bele a karaktereikbe. McGregor a British GQ-nak nyilatkozta a következőket:

"Nagyon remélem, hogy csinálhatunk még egy szezont. Ha időről időre dolgozhatnék ezen, az nagyon boldoggá tenne engem."

A skót színész arra is kitért, hogy Christensen milyen félelmetest alakított.

"Olyan félelem támadt bennem, amitől ismét hatévesnek éreztem magam. Soha nem tapasztaltam még ilyet. Majdnem bepiszkítottam a nadrágomat is."

Christensen eközben a Radio Timesnak nyílt meg a hosszútávú terveivel kapcsolatban.

"Igazából ez egy önálló történetként indult. Viszont szívesen folytatnám a karakter útját. Tudjátok, még mindig lenne mit felfedezni (a karakterből), és én nagyon izgatott lennék, ha ezt velem valósítanák meg."

Bár mindenki elégedettnek és boldognak tűnik, azt érdemes figyelemben tartani, hogy a széria 10 évvel A Sith-ek bosszúja után játszódik, ami azt is jelenti, hogy már csak 9 évnyire vagyunk az Egy új remény eseményeitől. Tehát ha a kedv nem is, de a szoros időkeret mégis korlátozza a kreatív lehetőségeket.

Szerintetek még beleférhetne-e egy újabb Obi-Wan Kenobi a Star Wars idővonalába?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.