Hirdetés

Kathleen Kennedy lát esélyt egy második évadra az Obi-Wan Kenobiból

|

A közelmúlt rendezői nyilatkozataival ellentétben a Lucasfilm elnöke nem tud elszakadni a jól bevált karakterektől.

Hirdetés

Amikor még a Lucasfilm és a Disney nagy mellénnyel bejelentették, hogy évente fognak új Star Wars-filmek érkezni a mozikba, az Obi-Wan Kenobiról szóló történet is önálló, egész estés projektként volt betervezve. Aztán a franchise finoman szólva is kisiklott, és inkább a kisképernyőre költözött, hogy aztán a sorozatok révén egy új reneszánszát élhesse.

Hirdetés

Ez kapóra jött az Obi-Wan Kenobin dolgozók számára, hiszen a kezdetleges történetet így végül átültették egy limitált sorozatba, aminek a fináléja pont szerdán volt. És bár egy évaddal terveztek a készítők, Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke most az ET-nek arról nyilatkozott, hogy akár egy folytatás sem kizárt.

"Szóval, őszintén, egy limitált szériát akartunk elkészíteni. De úgy vélem, hogyha nagy tömeget szólítunk meg, és az emberek még több Obi-Want szeretnének, mindenképpen megfontoljuk ezt az ötletet, mivel a rajongók, ők szólnak hozzánk. És ha úgy érezzük, hogy oké, van egy igazi okunk ezt megcsinálni, akkor az megválaszolja a miértet, és elkészítjük. De majd meglátjuk."

Kennedy persze tisztában van a nézettségi számokkal és az eddigi visszajelzésekkel, úgyhogy ha csak a rajongókon múlna, akkor máris berendelték volna a folytatást. Korábban Ewan McGregor is kitért arra, hogy további kalandokra is szívesen visszabújna a karakter bőrébe, úgyhogy nagyon úgy fest, hogy keresletből nincs hiány. Kérdés, hogy vajon sikerül-e egy újabb koherens történetet kiötleni a Lucasfilmnél.

Ti örülnétek egy újabb évadnyi Obi-Wan Kenobi kalandnak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.