Hirdetés

Ewan McGregor két Obi-Wan Kenobi filmet is szeretne

|

Úgy néz ki nem csak mi, rajongók szeretnénk viszont látni Ewan McGregort a Jedi mester szerepében, hanem a színész saját maga is.

Hirdetés

Sokat lehetne vitatkozni arról, hogy mi volt jó, és mi volt rossz a Star Wars előzményfilmekben, de azzal biztos mindenkit egyet ért, hogy Ewan McGregor Obi-Wan Kenobiját a jó dolgok közé tehetjük. A színész nagyszerűen alakította a 3 film során a fiatal padavanból az egyik legnagyobb jedivé váló karaktert, olyannyira, hogy a rajongók a Sith-ek bosszúja óta követelnek egy különálló Obi-Wan filmet a stúdiótól. 

Hirdetés

2012-ben kezdhetett el először reménykedni mindenki, amikor is a Disney felvásárolta a Lucasarts-ot, és bejelentette az új trilógiát, valamint 3 spin-off film elkészítését. Azóta persze kiderült, hogy az egyik "antológia" film a Zsivány Egyes lesz, középpontban a Halálcsillag terveinek ellopásával, míg a másik Han Solo fiatalkori éveit mutatja majd be. 

A harmadik spin-off kalandról egyenlőre semmit nem tudunk, de pletyka szinten felmerült már Yoda, Boba Fett, és persze Obi-Wan neve, amely egy nemrég készült interjú alapján a színésznek sem lenne ellenére:

Még most is azt gondolom, hogy lenne egy történet, mely az én utolsó feltűnésem és Alec Guinness első feltűnése között játszódna. Nagyon mókás lenne ezt leforgatni, most, hogy már idősebb vagyok. Úgy is mondhatnám, hogy a tökéletes korban vagyok, hiszen 45 vagyok, míg Alec Guinness mennyi is volt? 60? Bízom benne, hogy a Star Wars univerzumba érkező filmekkel kiszélesítik a határokat a lehető legtöbb műfaj irányába, melyek közül az egyik lehetne akár egy Obi-Wan Kenobi játékfilm is. Vagy rögtön kettő! Az Obi-Wan Kenobi Sztori 1. és 2. rész!

A színész tehát kész lenne visszatérni a messzi-messzi galaxisba, így innentől kezdve már csak a készítőkön múlik, vajon ők is nyitottak lennének-e erre. Biztató jel lehet, hogy a színész szerepelt Az ébredő erőben is, igaz, csak a hangját kölcsönözte Rey látomásában. Viszont ha el is készül a film, leghamarabb csak 2020-ban nézhetjük, így kiváncsian várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.