Hirdetés

Exek és szeretők - Traileren James Gandolfini utolsó filmje

|

Mielőtt 51 éves korában életét vesztette a Maffiózók legendás színésze, James Gandolfini, még eljátszotta az Enough Said című komédia főszerepét. Ehhez kaptunk most meg az első plakátot.

Hirdetés

Befutott az utolsó James Gandolfini főszereplésével készült film, az Enough Said című vígjáték posztere, amelyen természetesen a két főszereplő, Gandolfini és Julia Louis-Dreyfus látható remek kedélyállapotban. A komédia szeptember huszadikán kerül a mozikba, a sztori pedig a következő: egy elvált és egyedülálló anyuka, Eva (Dreyfus) masszőrként tölti napjait és retteg amiatt, hogy a lánya hamarosan főiskolás lesz. Eva ekkor találkozik Alberttel (Gandolfini) egy édes, vicces és hasonló gondolkodású férfival, aki szintén elvált és hamar közel kerülnek egymáshoz. A nő összebarátkozik egy új ügyfelével, Marianne-nel (Catherine Keener) is, aki egy gyönyörű költő és majdnem tökéletes, de reggelire fogyasztja a férjeket és az ő hatására Eva kételkedni kezd Alberttel való kapcsolatában, főleg, amikor megismeri a valódi igazságot Marienne exeiről. További mellékszerepben Toni Collette, a filmet pedig Nicole Holofcener (Jóbarátnők, Adni jó) írta és rendezte.

Update: megérkezett a magyar feliratos előzetes is!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.