Hirdetés

Exkluzív interjú: Josh Hutcherson

|

A Pro Video jóvoltából június 27-én kiadásra kerül az Utazás a rejtélyes szigetre című kalandfilm DVD-n és Blu-ray lemezen. Ebből az alkalomból készítettünk exkluzív interjút a film egyik sztárjával, Josh Hutchersonnal.

Hirdetés

A színész már az Utazás a Föld középpontja felé című adaptációban is Sean Anderson bőrébe bújva kalandozott, s a négy évvel későbbi folytatásban visszatért a szerephez. Míg előbbi filmben 13 évesen Brendan Fraser unokaöccseként láthattuk, ez utóbbiban Dwayne Johnson oldalán hódítja meg a rejtélyes szigetet. A 19 éves színész az Új-Zélandon forgatott Híd Terabithia földjére című filmért 2008-ban megkapta a Young Artist Awardot, azaz a legjobb fiatal színésznek járó díjat, azóta pedig egyszer jelölve lett a díjra, mégpedig 2009-ben a már említett Utazás a Föl középpontja felé-ben nyújtott alakításáért. További fontosabb szerepei: Zathura, az űrfogócska, Rumlis vakáció, Rémségek cirkusza, A gyerekek jól vannak, illetve a nemrég bemutatott Az éhezők viadala.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.