Hirdetés

Ez lesz a Múmia remake alapsztorija?

|

A Superhero Movie News tudni véli, hogy mi lesz majd az új Múmia film nyitó jelenete.

Hirdetés

“A történet Tyler Colt haditengerészt követi nyomon, aki egy terrorista csoportot keres az iraki sivatagban. Az ő és társai legnagyobb meglepetésére, a terroristákról kiderül, hogy csak egy csapatnyi sírrabló akik érthetetlen körülmények között meghaltak. Amint Tyler és az emberei belépnek a bunkerbe ők is átadják magukat valamilyen misztikus erőnek. Ráébrednek, hogy a bunker valójában egy több ezer éves sír. A káosz akkor kezd el kialakulni amikor az összes haditengerész egymás ellen fordul az őket befolyásoló erőnek köszönhetően. Tyler az egyetlen akinek sikerül élve eljutnia a sír mélyére ahol egy fekete vas szarkofágot talál, amit olyan egyiptomi szimbólumok díszítenek, mint az ankh és Hórusz szeme. Mire ideér, Tyler-t arra kényszeríti az erő, hogy nyissa fel a szarkofágot és engedje ki ami benne van. De amint ráteszi a kezét a koporsóra a tenyerét azonnal átszúrja egy csillag alakú szimbólum. Innentől kezdve az elméjét Asszíria királyának, Ashurbanipal-nak a látomásai fertőzik meg... A Múmiának.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.