Hirdetés

Ez lesz Clint Eastwood következő rendezése, aminek a főszerepét is eljátssza

|

A 90 éves színész- és rendezőlegenda nem pihen, most egy regényadaptáción dolgozik.

Hirdetés

Clint Eastwood nem megy nyugdíjba - ezt jobb, ha mind elismerjük, hiszen a 90 éves legenda máris egy új projektbe fogott bele. De ellentétben az elmúlt években megjelent filmjeivel (gondolok itt olyanokra, mint az Amerikai mesterlövész, a Sully: Csoda a Hudson folyón vagy a Richard Jewell balladája), ebben a mostaniban még a főszerepet is magára osztotta a produceri és a rendezői munkák mellett - csakúgy mint a kevésbé fényesen sikerült A csempésznél.

Hirdetés
 

A legújabb projektje (ami kapcsán már el is kezdték kinézni a forgatási helyszíneket) egy regényadaptáció lesz N. Richard Nash Cry Macho könyvéből. A történet egy igencsak kiöregedett rodeó-sztárról szól, akinek régi ismerőse egy munkát ajánl: Mexikóból hozza vissza Texasba a fiát, hogy ne a beszámíthatatlan, alkoholista anyjánál legyen. A férfi elvállalja a munkát, de ahogy lenni szokott, az ügy sokkalta nehezebbnek bizonyul, mint gondolta.

Ezt a Nash regényt már jó párszor szerették volna adaptálni az évek során, de ahogy mondani szokás, valami mindig közbejött. Eredetileg 1991-ben A cápából és a Francia kapcsolatból megismert Roy Scheider játszotta volna a főszerepet, majd 2011-ben maga Arnold Schwarzenegger került a képbe, végül pedig Eastwoodnál landolt minden. Hogy ő milyen lesz ebben a szerepben, az majd elválik, de reméljük, jól fog elsülni. Szerintetek nyugdíjba kéne már mennie, vagy nyugodtan forgasson még filmeket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.