Hirdetés

Ez sem tartott sokáig: lezajlottak az első hivatalos Squid Game játékok Abu Dhabiban

|

Persze a játékok veszteseit nem gyilkolták le, mint a sorozatban.

Hirdetés

A Squid Game a premierje után majd egy hónappal továbbra is egy trendi beszédtéma, ami lázban tartja a világ különböző szegmenseit. A héten megjelent kritikánkban mi is pedzegettük, hogy vajon mennyi időbe fog telni, mire a valóságban is lebonyolításra kerül egy hasonló verseny. Nos, mint most kiderült, ez már a héten megvalósult.

Abu Dhabiban október 12-én kedden szervezték meg az első Squid Game-en alapuló rendezvénysorozatot, melyben két 15 fős csapat mérte össze erejét a gyerekjátékokban. A csapatok a piros lámpa, zöld lámpa, és a törökmézes játékokat játszották, valamint a széria legelső kedvcsinálóját, amikor összehajtogatott papírokat kell egymásra dobálni, hogy az ellenfél papirosa 180 fokos fordulatot vegyen. Természetesen itt is járt pénznyeremény a játékosok számára, de a veszteseknek szerencsére nem kellett az életükkel fizetni a peches napjukért.

Hirdetés

Hogy még autentikusabb legyen az egész esemény, a szervezők a sorozatból ismert rózsaszín gúnyában felügyelték az eseményeket, míg a versenyzők a Squid Game lógóját mintázó pólóban feszíthettek.

Bár ez az esemény békésen telt, az első nem hivatalos versenyről ez már kevésbé volt elmondható. A hírek szerint a hónap elején egy belgiumi iskola diákjai játszották a piros lámpa, zöld lámpa játékot (mindezt a széria ledarálását követően, amit annak korhatáros jellege ellenére megnéztek), és a kiesőket a többiek jól elagyabugyálták a szülők és tanárok legnagyobb döbbenetére. Ezek után nem lenne meglepetés a közeljövőben hírül kapni, hogy egy teljesen azonos játéksorozatot szervezett valaki, amihez még önkéntes versenyzőket is találtak.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.