Hirdetés

Ez történt még: augusztus 29-szeptember 4.

|

[FIGYELEM! Giga poszt!] E héten is rengeteg, hangsúlyozom: rengeteg anyag érkezett az online szerkesztőségbe, sokuk csak megemlítésre méltó, de arra mindenképpen. Lássuk a kínálatot!

Hirdetés

Augusztus 29 /

>> Nick Nolte csatlakozott a Gangster Squad csapatához, amit Ruben Fleisher dirigál és egy bűnügyi dráma lesz. Nolte olyan arcokhoz dobódott be, mint Sean Penn, Josh Brolin, Ryan Gosling, Giovanni Ribisi, Anthony Mackie, Emma Stone, Michael Pena és Robert Patrick.

>> A Monte Carlo írója, Maria Maggenti dobhatja össze a Dirty Dancing remake szövegkönyvét, Kenny Ortega pedig elkészíti belőle a feldolgozást.

>> Megkapta legelső fotóját a Fire With Fire, amiben Josh Duhamel tűzoltóskodik, mellette feltűnik még Rosario Dawson, Bruce Willis, 50 Cent, Vinnie Jones és Quinton Rampage Jackson.

>> A Deadline szerint Josh Brolin lehet az Oldboy remake főszereplője, amit Spike Lee jegyez.

>> Trailer érkezett a Miss Bala című mexikói bűnügyi thrillerhez, ami Cannes-ban mutatkozott be. Premier dátumról nincs adat.

 

>> "Ill see you in court" klip Chris Evans Puncture című drámájából:

 

>> Drive - Gázt! karakterbannerek Nicolas Winding Refn kiadásában:

 

>> Megkezdődött Az éhezők viadala vírusmarketingje, íme az első bizonyíték.

>> A híresztelések szerint David Fincher Noé bárkája sokban eltér majd a Verne-féle verziótól de mégis nagyszerű lesz.

 

Augusztus 30 /

>> Vasököl, The Ides of March és Tinker Tailor Soldier Spy friss poszterek:

>> A The Ides of March első klippje is befutott "My Name is Molly" címen:

 

>> David Koepp forgatókönyvet ír Rob Marshall számára a The Thin Man-hez, amelynek főszereplője Johnny Depp lehet, ha összejön a projekt. A film ötlete egyébként egy 1934-es Dashiell Hammett detektív regényen alapul.

>> G.I. Joe 2: Retaliation forgatási képek érkeztek, amelyeken Dwayne The Rock Johnson, Adrianne Palicki és D.J. Cotrona fedezhető fel. A kivitelező John Chu, átadás: 2012. június 29.

 

>> Gemma Ward (Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) is úgy gondolta, hogy próbát tesz Baz Luhrmann A nagy Gatsby rendezésével és aláírt a stábba.

>> Trailert kapott Al Pacino következő projektje, a Wilde Salome. A színészóriás mellett feltűnik még Jessica Chastain és Oscar Wilde a dokumentum-drámában.

 

 

Augusztus 31 /

>> A Coen-tesók legújabb filmötletének címe Inside Llewyn Davis lesz, Scott Rudin producereli a dolgot, és magától értetődően Llewyn Davis-t állítja a középpontba, aki egy híres népzenész volt a 60-as évekbeli New York-ban. A megjelenést 2012-re tervezik...

>> A producerek Amy Adams-et akarják a Guillermo del Toro ötletei alapján készülő Az árva (The Orphanage) horror-remake főszerepére.

>> 13 klipp futott be Steven Soderbergh Fertőzésérő egybefűzve a Collider által: 

 

>> Friss kép az Ameriaki Pite 4-ről (American Reunion), amin a régi arcok összeállnak újra a poén és az osztálytalálkozó kedvéért:

>> 3 klipp a Szalmakutyákból, szintén összefűzve. Főbb szerepekben: James Marsden ,Kate Bosworth, Alexander Skarsgaard, James Woods, Walton Goggins. Hazai premier: október 27.

 

>> The Heineken Kidnapping trailer Rutger Hauer főszereplésével, thrillerként ábrázolva.

 

>> Alan Dale csatlakozott David Fincher nevével fémjelzett A tetovált lány csapatához és egy korosodó detektívet alakít majd.

>> Elindult az Underworld 4 - Az ébredés hivatalos weboldala, errefelé lesekedhettek és kiadtak egy friss bannert is:

 

 

 

Szeptember 1 /

>> Apollo 18 klipp "Hammer" néven:

 

>> A Disney a The Lone Ranger hatalmas költségvetését leakarja faragni, ezért lecserélné Gore Verbinski-t, ám az aranytojást tojó tyúknak számító főszereplő, Johnny Depp Verbinski nélkül kilép a stábból, így visszatáncoltak és máshol próbálnak szorítani a nadrágszíjon.

>> Margaret trailer, amit már 2005 óta halogatnak és foltozgatnak Anna Paquin, Matt Damon, Mark Ruffalo, Jean Reno és Matthew Broderick főszereplésével. A jelenlegi premier szeptember 30.

 

>> Első bemutatóját fogyasztja a Janie Jones, amiben Abigail Breslin, Elizabeth Sue és Peter Stormare bizonyíthat. A nemzetközi bemutató október 28, a sztori szerint egy zenész élete a feje tetejére áll, mikor soha nem látott lányát az őrizetére bízzák.

 

>> Egy csomó megjelenési dátum került napvilágra, lássuk hát: a Lionsgate kiadásában egészen 2012. március 2-ig csúszik a Jason Statham nevével fémjelzett Safe. A Focus Features Pariah című filmje december 25-öt kapott, Ralph Fiennes modern Shakespeare adaptációja a Coriolanus 2012. január 13-ra módosult. A Warner Bros. dátumot adott a Zac Efron-nal készülő The Lucky One-nak, ami 2012. augusztus 24. Végül a Fox bejelentette a The Best Exotic Marigold Hotel premierjét, ami 2012. március 9 és Tom Wilkinson, Judi Dench, Maggie Smith, valamint Bill Nighy játszik benne.

>> Október hetedikén kerül mozikba a The Human Centipede 2: Full Sequence, vagyis Az emberi százlábú 2.

>> Dream  House tv spotok Daniel Craig-gel:

 

>> A három testőr tv reklám:

 

>> Moneyball (Pénznyelő) tv spot:

 

>> Jelenet a Tresspass-ból Nic Cage és Nic Kidman játékával:

 

>> Machine Gun Preacher klipp Gerard Butler-rel:

 

 

 

 

Szeptember 2 /

>> Tinker Tailor Soldier Spy klipp:

 

>> Killer Joe, valamint Tucker & Dale vs. Evil friss poszterek:

>> Mint kiderült, Steven Soderbergh másodrendezőként segédkezik Gary Ross mellett Az éhezők viadalában.

>> Ed Helms lesz a Le Mac című francia vígjáték feldolgozásának főszereplője.

>> Anna Kendrick leszerződött a Pitch Perfect című romantikus drámára.

 

 

Szeptember 3 /

>> Nicolas Winding Refn következő filmje az I Walk with Dead lesz és Carey Mulligan-t szeretné a női főszerepben látni. A film egyébként egy túlfűtött, rengeteg szexet tartalmazó thriller lesz.

>> Kevin Smith thrillere, a Red State egy napra (szeptember 25.) kiadásra kerül, méghozzá nem is akárhol: Quentin Tarantino kaliforniai mozijában, ami New Bevery Cinema névre hallgat.

>> Íme a Burning Man legelső posztere, középpontban Matthew Goode. A film a Toronto Film Fesztiválon mutatkozik be szeptember 8-án.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.