Hirdetés

Ezek a színpadi programok várnak a Budapest Comic Conon

|

A Nagy színpad és a Cosplay színpad is számos izgalommal és érdekességgel szolgál majd.

Hirdetés

Hamarosan megrendezésre kerül a Budapest Comic Con, az érdeklődők június 11. és 12. között látogathatják meg a Hungexpót, szóval már nem is kell olyan sokat aludnunk a nagy eseményig. A rendezvény több tucat filmes és képregényes programmal fog szolgálni, az alábbi sorokban pedig most azokat mutatjuk be nektek, hogy mire számíthattok a Nagy színpadon és a Cosplay színpadon. Fontos, hogy a rendezvény teljes mértékben készpénzmentes lesz, mindenhol kártyával lehet majd fizetni - akinek ez kellemetlenséget okozna, feltétlenül vegye meg jegyeit előre!

Hirdetés

A programok mindkét napon 10 órakor kezdődnek: a hivatalos megnyitót követően a Unity táncbemutatója fogja elkápráztatni a nagyérdeműt. A programok között találhatunk majd képregényes kerekasztalt, Post Mortem prezentációt, DIGIC és Star Wars előadásokat, de az is jól jár, aki szereti az agyat megmozgató programokat, ugyanis egy Star Wars tematikájú kvízben és Réz András filmesztéta kérdéseiben is részt lehet venni. Ha valakit a könyvek világa mozgat meg, annak ajánljuk figyelmébe a 12-én esedékes beszélgetést Tóth Tamás Boldizsárral, azaz a Harry Potter-könyvek fordítójával, valamint a Trónok harca-könyvek szerkesztőjével is lesz majd egy külön panel, ami szintén izgalmasnak ígérkezik.

Mindeközben megannyi olyan program is lesz, amelyet a Puliwood szerkesztőségének egy része fog lebonyolítani: A besúgó című sorozat kapcsán faggatjuk majd a sorozat alkotóit, színre lép a Pulicast, hogy vitázzon kicsit a korszakalkotó filmekről, és Tóth Csaba (a Vox magazin főszerkesztő-helyettese) társaságában a filmkritikusok megítéléséről. Ezen kívül többek között Christopher Lambert, John Rhys-Davies, valamint Jack Gleeson is ott lesz, valamint kiemelnénk a szinkronpanelt, ahol Kálid Artúr, Zámbori Soma és Baráth István lesz a vendégünk.

A Nagy színpad és a Cosplay színpad programtervezetei a következőképpen festenek: 

Az eseményről egy korábbi, összefoglaló cikkünkben összeszedtünk minden fontosabb információt, ha pedig még többet szeretnétek megtudni jegyárakról és egyéb részletekről, akkor érdemes fellátogatni a Budapest Comic Con hivatalos honlapjára. Ne hagyjátok ki!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.