Hirdetés

Ezeket a képregényeket biztosan megtalálod a 41. Képregénybörzén

|

Július 14-én készítsük pénztárcáinkat, hiszen eljött a Nyári Képregénybörze!

Hirdetés

A Képregénybörze immáron 41. alkalommal látja vendégül azokat az embereket, akik egy picit is érdeklődve tekintenek a képregényekre (legyen az szuperhősös avagy sem) és akik szívesen lapozgatnak akár újabb, akár régebbi kiadású füzeteket.

Hirdetés

A börzén természetesen több kiadó is képviseltetni fogja magát, így a Kingpin kiadványain kívül böngészhetünk majd a Vad Virágok, valamint a Fumax köteteiből is - ráadásul mindegyikőjük gondoskodik arról, hogy ne jöjjünk el onnan egykönnyen úgy, hogy ne vásároljunk valamit.

Csak hogy egy-két példát felhozzunk: a Kingpin végre elkezdi Megtorló-sorozatát (amely a MAX Comics különszámait fogja tartalmazni), amely a korhatáros, erőszakosabb képregények rajongóit fogja megcélozni, belevág a Prédikátorba (amelyből nemrégiben egy három évadot megélt sorozat is készült), valamint folytatja az Y: Az utolsó férfit is, amelynek első számáról mi is írtunk nemrégiben. Mindezek mellett azonban egy új Batman-sorozatot is indítanak (Újjászületés), amely már a denevérember nemrégiben rebootolt kalandjait fogja megismertetni a hazai olvasókkal (és amely füzet majd kéthavonta fog az újságárusokhoz kerülni).

A megannyi nívós kiadvánnyal rendelkező Vad Virágok sem fukarkodik, ők a Hellboy-sorozatuk legújabb kötetével kedveskednek a fanoknak - a sorban a hetedik kötet a Vihar és harag címet viseli magán és a Nagy vadászatban megkezdett történetet hivatott befejezni.

Mindeközben a Fumax a nagy érdeklődésre való tekintettel (valamint azért, mert hamarosan jön a sorozat) újra kiadja a Watchmen-t, így akik legutóbb lemaradtak, azok fenhetik a fogukat, valamint Conan, illetve Thor kalandjai is folytatódnak (utóbbi Jason Aaron sorozatát fogja megismertetni velünk, amely egészen remek kritikáknak örvend).

Azt hiszem ezek után nem kell külön ragozni azt, hogy lesz mit lapozgatni a rendezvényen - és akkor még egy szót sem szóltunk arról, hogy egyéb képregénykülönlegességek cseréjére, beszerzésére is lesz majd lehetőség. Ne feledjétek tehát: július 14, addig is irány a Facebook esemény!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.