Hirdetés

Ezekre a színészekre számíthatunk a Budapest Comic Conon

|

Ők már biztosan ott lesznek az első Budapest Comic Conon.

Hirdetés

A június 11-12 között megrendezésre kerülő Budapest Comic Conon a szervezők megannyi ismert és izgalmas nevet gyűjtöttek össze, akikkel találkozhatunk majd, ha pedig szeretnénk, akkor egy autogramra vagy fotóra is elkaphatjuk őket. A nevek között pedig lesz legalább egy olyan, akinek filmjei sokunk számára okozott emlékezetes pillanatokat. 

Hirdetés

A vendégek illusztris listáján a következő neveket találhatjátok:

  • Christopher Lambert: egyeseknek a Hegylakó, másoknak a Mortal Kombat Raidenje. Persze ez csak két karakter a temérdek közül, volt ő már Tarzan, Beowulf és az NCIS: Los Angeles sorozatgyilkosa (Marcel Janvier) is. Napjainkban is rendkívül elfoglalt, bemutatásra váró, jelenleg készülő és előkészületi fázisban lévő projektjei egyaránt szép számmal vannak. 
  • John Rhys-Davies: ki ne ismerné A Gyűrűk Ura trilógia Gimlijét, Az elveszett frigyláda fosztogatói Sallahját, a Sliders Maximilian Arturo professzorát? Mielőtt a 78 éves színészlegenda beleveti magát vagy féltucat projektbe, még ellátogat Budapestre találkozni a rajongókkal. 
  • Jack Gleeson: elsősorban az HBO-s Trónok harca gyűlölt karaktereként, Joffrey Baratheonként ismerte meg a világ, de korábban gyerekként felbukkant a 2020: A tűz birodalmában és a Batman: Kezdődik! filmekben is. Következő munkája az In the Land of Saints and Sinners című thriller lesz Liam Neeson oldalán. 
  • Georgia Hirst: a Vikingek című sorozatban szerette meg a közönség Torviként, összesen 63 epizódban bizonyíthatta tehetségét. Érdekesség, hogy szinkronizált két videojátékban is, a Five Dates-ben és a Deathtrap Dungeon: The Golden Roomban is hallhatták a hangját a gamerek.
  •  Sean Biggerstaff: a Harry Potter franchise egyik jellegzetes mellékszereplőjét, Oliver Woodot alakította, a Kviddics-rajongók legnagyobb örömére. Biggerstaff persze nem csak seprűn lovagolt, szerepelt egy Doctor Who minisorozatban és Agatha Christie adaptációban is. Jelenleg egy Hector & Himself című thriller formálódik vele a középpontban. 
  • Georgina Leonidas: Katie Bell megformálója, a lányé, aki a Harry Potter és a Félvér Hercegben, valamint a Harry Potter és a Halál ereklyéi 1-2. részben is szerepet kapott. A Kilenc című musical-drámában olyan színésznők mellett kapott lehetőséget, mint Marion Cotillard és Penélopé Cruz, a filmforgatások mellett előszeretettel fordul meg a londoni színpadokon is. 
  • Spencer Lee Wilding: felbukkant többek között a Zsivány Egyesben Darth Vader jelmezben, a Harry Potter filmekben Hagrid dublőreként és a Trónok harcában is White Walkerként. Legközelebb az HBO Max-ra készülő Batgirlben kamatoztathatja majd a tehetségét. 

A színészekkel lehetőség lesz közös képet készíteni és dedikáltatni is, ehhez viszont a belépőjegy mellé szükség van kiegészítő jegyekre is, művészenként egyre. Ha szeretnétek további információkat az eseményről és a jegyárakról, akkor olvassátok el összefoglaló cikkünket vagy látogassatok el a Budapest Comic Con hivatalos honlapjára, ezekben minden részletet megtaláltok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.