Hirdetés

Ezért lett Dave Bautista a főszereplője M. Night Shyamalan új filmjének

|

A történetről egyelőre nincs információ, azt viszont már tudjuk, hogy miért Dave Bautista alakítja a Knock at the Cabin főszerepét.

Hirdetés

M. Night Shyamalan 2021-ben az Idő című thrillerével borzolta - sajnos leginkább a szó rossz értelmében véve - a nézők kedélyét, ennek ellenére továbbra is tervez filmekkel érkezni a jövőben. Leghamarabb 2023-ban láthatjuk legújabb dobását, a Knock at the Cabint, amiben Dave Bautista (Szárnyas fejvadász 2049, A galaxis őrzői 1-2) játssza majd a főszerepet. 

Hirdetés

Bár a megjelenés évét és a színészt leszámítva nincsenek publikus információk a filmről, a rendező a The Hollywood Reporternek adott interjújában megindokolta, hogy miért Bautistára esett a választása: 

Nagyon megfogott az, amit Denis [szerk.: Villeneuve] és Dave összehozott a Szárnyas fejvadász 2049-nek abban a jelenetében. Nyugodt volt, ugyanakkor erőteljes. Van a nyugalomnak egy olyan foka, amikor aktív vagy a jelenetben, mégis sugárzik belőled a higgadtság. Az esszenciád, amit gondolsz magadról egyszerűen átjön a fizikai valódon. Mindig azt mondom a színészeimnek, hogy hátulról is fel kell tudni venni őket. Ha megnézem, ahogy Heath Ledgert hátulról mutatják A sötét lovag nyitójelenetében, a második dolog amit látok, hogy minden idők egyik legjobb alakításával van dolgom. Ezt látom az ő [szerk.: Bautista] esetében is, ahogy áll. Ha valamire nagyon összpontosítasz, akkor a tested minden sejtje aszerint fog "viselkedni". Tehát ne üresedj ki, rá kell gondolnod. Dave-nek sikerült abban a jelenetben az ő esszenciáját átadni, és arra gondoltam, hogy az, hogy ő ott önmagát adja, nem mindennapivá teszi őt. Akkor még nem tudtam, hogy kicsoda, de ott motoszkált a fejemben azóta. Mikor elkészült a forgatókönyv, a szereplők között volt egy, aki hatalmas, mégis csendes karakter. Ekkor fordultam Dave-hez. 

"Spoiler": Bautista elfogadta a felkérést. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.