Hirdetés

Ezért nem csinált még Jason Blum Freddy Krueger vagy Jason Voorhees filmet

|

A miértre adott válasza nem fog senkit sem meglepni.

Hirdetés

Jason Blum a Blumhouse produkciós cégén keresztül már sikeresen feltámasztotta a Halloween franchise-t a hamvaiból, aminek sikerén felbuzdulva még többet szeretnének a rajongók. Blum nemrégiben a Twitteren tartott egy kérdezz-felelek órát, amikor is egy bátor lélek rákérdezett, miért nem nyúltak hozzá még a Rémálom az Elm utcában, illetve a Péntek 13 szériákhoz. A válasza tömör és velős lett.

"Évek óta próbálkozom velük. Azonban a jogokat nem tudom megszerezni."

A miértre adott válasz talán senkit sem lep meg, hiszen általában jogi bökkenők húzódhatnak a háttérben, ha egy csillagokban is megírt párosítás csak azért sem akar megvalósulni. Azonban az mindenképp kecsegtető, hogy Blum saját elmondása szerint évek óta dolgozik a jogok megszerzésén.

Hirdetés

A Rémálom az Elm utcában széria jogai egyébként a New Line Cinemánál vannak, akik érthető módon egyelőre ragaszkodnak az IP-hez. Még akkor is, hogy ha a 2010-es reboot a mesés bevétel ellenére megbukott a kritikusoknál és a nézőknél. A Péntek 13 széria viszont egy igazi katyvasz jogi tekintetben. 2009-ben kezdődött el az a jogi hercehurca, melyben az eredeti forgatókönyvíró, Victor Miller, illetve az eredeti rendező/producer Sean S. Cunningham estek egymásnak, és mai napig nincs hivatalos infó arról, hogy kit is illet meg a franchise joga ahhoz, hogy új filmet készíthessen.

Egyelőre tehát Blum nem tudja elhozni a két franchise reneszánszát, de bízunk benne, hogy elég kitartó lesz ahhoz, hogy idővel összehozza ezt nekünk. A rebootolt Halloween alapján tényleg kíváncsiak lennénk az ő víziójára.

Ti is örülnétek, ha Blumnak sikerülne megszerezni a két horror franchise jogait?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.