Hirdetés

Ezért szeretné a Nightwing rendezője, hogy filmet kapjon a karakter

|

Chris McKay beszélt arról, hogy szerinte miért érdemel szóló filmet Nightwing.

Hirdetés

Ha a múlt hétvégét a Batbarlangban töltötted, akkor lehet, hogy lemaradtál egy hatalmas Batmanes hírről. Kiderült ugyanis, hogy a Warner Bros. tovább szeretné bővíteni a DC Bővített Univerzumot, méghozzá Nightwing behozatalával. A képregényes karakter szóló filmjét a LEGO Batman rendezője, Chris McKay készítené, aki most elárulta, hogy véleménye szerint miért méltó a karakter arra, hogy a filmvásznon is megelevenedjen.

Hirdetés

A rendező egy podcastben vendégeskedett, amikor szóba került Nightwing, akit Bruce Wayne-hez és annak alteregójához, Batmanhez hasonlított. McKay szerint Wayne-t visszahúzzák a származásából és pozíciójából fakadó kiváltságai, míg Dick Grayson (azaz Nightwing) nem törődik az ilyen előkelőséggel, mivel cirkuszi előadónak nevelték.

"Vannak olyan emberek, akik napról-napra élnek, és ez olyasmi, ami befolyásolja az ő hozzáállását is a dolgokhoz,"-magyarázta a rendező. McKay azt is kiemelte, hogy Wayne és Grayson hasonló dolgokon mennek át életük során, hiszen mindketten tragikus módon veszítették el családjukat. A rendező szerint Grayson hajlamos elkövetni ugyanazokat a hibákat, amelyeket Bruce Wayne is elkövetett előtte, de a fiatalabb hős egy egészen más szemszögből látja a világot.

"Azért olyan lenyűgöző fickó számomra, mert ugyanazok a dolgok történtek vele, és ugyanolyan negatívumai vannak, mint Bruce Wayne-nek, annak ellenére, hogy más-más környezetből indultak. Rengeteg rossz és negatív dolog történt vele, de mégis képes összeszedett maradni. Ezért kedvelem Dick Grayson-t, és ezért tetszik a Nightwing film ötlete."

A karaktert 1940-ben mutatták be először, Nightwing maszkja alatt pedig az a Dick Grayson rejtőzött, akit az eredeti Robinként ismerhetnek a DC képregények rajongói. Grayson Bruce Wayne gyámsága alatt nőtt föl, majd miután Wayne magára húzta Batman köpenyét a fiatal árva is csatlakozott hozzá Gotham védelmében Robinként. Később a Tini titánok csapatának vezetője lett, majd miután felnőtt egyedül folytatta tovább a bűnüldözést, a Nightwing fedőnév alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.