Hirdetés

A LEGO Batman rendezője dirigálhatja le a Nightwing filmet

|

Chris McKay a roppantul sikeres LEGO Batmannel bizonyította tehetségét, következő projektében azonban elszakad az animációs filmek világától, helyette az ő elképzelésében mutatkozhat be először a mozikban Nightwing, Batman egykori társa.

Hirdetés

Azt követően, hogy a Warner Bros. végre hivatalosan is megerősítette, ki fogja megrendezni a következő Batman filmet (és remélhetőleg már nem fog változtatni rajta) kiderült egy másik projekt is, noha ez a füles nem a kiadótól, hanem a The Hollywood Reportertől származik.

Hirdetés

A honlap értesülései szerint a Warner Bros. egy önálló Nightwing (Éjszárny) film összehozásán szorgoskodik, amelynek élére a LEGO Batman filmmel rendezőként debütáló Chris McKay-t szeretnék megnyerni, a tárgyalások állítólag már folynak. Úgy tűnik, hogy a szkript is jó kezekben van, ugyanis A bírót és A könyvelőt jegyző  Bill Dubuque felel érte.

A szóban forgó projekt a legelső Robinra, Dick Graysonra koncentrál majd, aki sok évig védte Gothamet Batman társaként, azonban később a saját lábára állt és Nightwing néven folytatta a bűnüldözést. A karaktert korábban még nem láthattuk a DC Bővített Univerzumban, de a Warner Bros. szeretné orvosolni ezt a hiányosságot, mi pedig támogatjuk az ötletet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.