Hirdetés

Ezért vállalta el Chris Evans a negyedik Bosszúállók filmet

|

Mostanra bizonyossá vált, hogy Amerika Kapitány biztosan fel fog bukkanni a negyedik Bosszúállók filmben, Chris Evans egy interjúban elmesélte, miért vállalta el sokadik szuperhősös filmjét.

Hirdetés

Az Amerika Kapitányt életre keltő színész, Chris Evans összesen hat filmre írt alá szerződést, nem is csoda, hogy rengeteg teória kelt szárnyra, miszerint a csillagsávos szuperkatona a Amerika Kapitány: Polgárháború, avagy a Bosszúállók: Végtelen Háború egyik momentumában drámai halállal fog távozni. Végül Chris Evans eldöntötte, hogy mégse hagyja ki a szuperhősök nagy fináléját.

Hirdetés

A The Telegraph-nak adott interjújában elmagyarázta, hogy jutott arra döntésre, miszerint bevállalja a negyedik Bosszúállók filmet:

Hat darab filmre volt szerződésem, szóval a harmadik Bosszúállók után elköszönhettem volna, de a stúdió két részre akarta osztani, egy harmadik és egy negyedik Bosszúállók filmre. Azt mondták rengeteg szereplőt kell beleszuszakolni - a Galaxis őrzőit, a Fekete Párducot, Marvel Kapitányt, Doctor Strange-t és a Hangyát - és egyszerűen nem fértek bele egy filmbe.

Majd hozzátette, hogy a befejezettség érzése miatt nem hagyhatta ki:

Mivel minden értelmet nyer. Le fogja zárni az egészet.

Ti örültök, hogy Amerika Kapitány felbukkan majd a negyedik Bosszúállók filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.