Hirdetés

Ezért vállalta el Keanu Reeves a Mátrix 4-et

|

A színész először beszélt arról, hogy mi ösztönözte visszatérését a Mátrix világába.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk már, hogy Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss visszatérnek a Mátrix 4. részében, az viszont kevésbé világos, hogy pontosan hogyan is kerülnek ők a képbe, lévén a harmadik rész lezárta a történetüket. Sőt, valójában a teljes Mátrix széria lezárásának hittük sokáig azt a filmet, még ha a rajongók nem is voltak teljesen elégedettek a befejezéssel. Mindezek ellenére tavaly kiderült, hogy Lana Wachowski rendezésében jöhet a következő fejezet, ami új főszereplők helyett a régieket hozza vissza.

Hirdetés

Most végre Reevesnek alkalma nyílt megszólalnia a visszatérésével kapcsolatban és noha azt természetesen nem árulta el, hogy Neo hogyan kerül ismét az élők sorába, arról legalább ejtett néhány szót, hogy pontosan miért is vállalta el újra a szerepet.

"Lana Wachowski egy gyönyörű forgatókönyvet írt egy olyan csodálatos történettel, ami rezonált velem. Csakis ezért vállaltam el. Fantasztikus újra együtt dolgozni vele. Különleges ez az élmény, a történet pedig valóban fontos dolgokat próbál közvetíteni, amelyeket magunkba szívhatunk. Nem hittem volna, hogy valaha elkészülhet a folytatás. Mégcsak nem is számítottam rá. Amikor prezentálták előttem hihetetlen mélységgel és művészi érzékkel azt éreztem, hogy 'Ez egy ajándék'. Nagyon izgalmas volt."

A Mátrix 4 forgatása idén év elején vette kezdetét, de természetesen a munka jelen pillanatban áll és még nem tudni, hogy mikor foroghatnak újra a kamerák. Ennek ellenére a stúdió egyelőre tartja magát a 2021. május 21-i dátumhoz, amikor a nézők előtt is világossá válik majd, hogy valóban érdemes volt-e Keanunak visszatérnie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.