Hirdetés

Ezra Miller hevesen cáfolja a Snyderverse eltörlését

|

A The Flash sztárja szerint a közelgő filmje nem fogja a DC Filmes Univerzum kánonjából kiebrudalni Zack Snyder filmjeit.

Hirdetés

Lassan már tényleg egy örökkévalóságnak tűnik, mire végre megkapjuk a The Flash filmet, de egyelőre a Warner Bros. tartja magát az idei novemberi premier mellett, úgyhogy bizakodhatunk, hogy talán 2021-ben tényleg beülhetünk a filmre a mozikba. Természetesen ahogy közeledünk a megjelenési dátumhoz, úgy kapnak erőre a különböző pletykák, melyek közül egy annyira kiborította a film sztárját, Ezra Millert, hogy Instagramon reagált rá nyilvánosan.

Hirdetés

Mivel a The Flash film a Flashpoint nevű képregényen fog alapulni, az már bizonyos, hogy a filmmel a Warner is megnyitja a kaput a multiverzum lehetőségei előtt. A képregény, illetve az alig pár éve megjelent animációs adaptáció azt mutatja be, hogy mi történik azután, hogy Barry Allen a képességei révén megmenti az édesanyját a múltban. Röviden: semmi jó. Kicsit hosszabban: párhuzamos valóságok keletkeznek, melyben minden ismert karakter a feje tetejére áll.

Ennek tudatában számos rajongó elkezdett spekulálni arról, hogy nem használja-e a stúdió a The Flasht arra, hogy kinullázza a DC Filmes Univerzum eddigi filmjeit - leginkább azokat, melyeket Zack Snyder jegyzett. Ezekre a találgatásokra válaszolt végül Miller, aki szerint nincs semmi olyan hatalom vagy erő a megaverzumban, mely képes lenne kitörölni Zack Snyder csodálatos munkáit.

Persze a vérmesebb rajongókat ezzel nem sikerült meggyőzni - sőt, ha mi is szőrösszívűek akarnánk lenni, nyugodtan beleköthetnénk, hogy most csak a nézők emlékezetéből való kitörlésről beszél, vagy a DC Filmes Univerzum kánonjáról. Előbbi érthető módon lehetetlen, legalábbis az eddig ismert technológiák alapján - bár tény, hogy mindenkinek akadnak olyan filmélményei, melyet szívesen kitörölne az elméjéből, nem? - míg utóbbi sokkal egyszerűbb: csak néhány aláírás szükséges hozzá a Warner Bros. fejesei részéről.

A The Flash film november 4-én érkezik a mozikba, főszerepben Ezra Millerrel. A színészi stáb nevei között továbbá megtalálhatjuk Michael Keatont (Batman szerepében), Kiersey Clemonst, Michael Shannont, illetve Ben Afflecket is. A The Flash első ízelítőjét magyar felirattal itt tudjátok megtekinteni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.