Hirdetés

Ezt a három filmjét hagyná hátra az utókornak Nicolas Cage

|

Úgy tűnik, hogy Nicolas Cage sokat ad a kritikai visszajelzésekre.

Hirdetés

Nicolas Cage az elkövetkezendő hetekben olyan reflektorfénynek örvendhet, amit utoljára talán a '90-es években kapott meg. A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya, mely néhány héten belül debütál a mozikban, maximálisra pörgeti a meta- és a Nic Cage-humort, és minden jel arra mutat, hogy ez lesz a legnikkédzsesebb film a filmtörténetben - még ha a színész lépten-nyomon le is szögezi, hogy a közelgő filmben alakított mása egyáltalán nem az ő valódi énjét tükrözi.

Hirdetés

Mindenesetre a Redditen máris elkezdődött a találgatás, hogy vajon mi az a három film Cage-től, melyet az utókor generációinak mindenképp meg kellene néznie, és ezzel a kérdéssel magát a színészt is megcélozták, aki nem volt rest megosztani a listáját: A holtak útja, Pig, illetve Las Vegas, végállomás. Mindhárom művet a kritikusok is méltatták, sőt az utóbbiért még azt az Oscar-díjat is megkapta, melynek hallatán a mostani fiatal generáció tagjai valószínűleg hitetlenkedve pislognának.

Cage válasza már csak azért is érdekes, mert kihagyta belőle a várva várt metafilmjét, valamint az összes akció és blockbuster alkotást a múltból, melyek segítettek hírnevét kultstátuszi szintre repíteni. Adja magát a kérdés, hogy ti egyetértetek-e Cage listájával, és ha nem, mi az a három film, amit mindenképp megmutatnátok Cage-től az unokáitoknak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.