Hirdetés

Fájó pontot ér ez a Végtelen háborús halloweeni dekoráció

|

Amikor azt hittük, hogy ezt már nem lehet fokozni.

Hirdetés

Halloween közeledtével a kertek megtelnek töklámpásokkal és hasonló rémisztő dolgokkal. A saját alkotásaitokat mi is szeretettel várjuk a Puliwood versenyén, de mielőtt még nekiállnátok a faragásnak nézzétek meg, hogy mit művelt az egyik Marvel rajongó. Naívan azt gondoltuk, hogy a Végtelen háborút legfeljebb szuperhősnek öltözött gyerekek fogják megidézni Halloweenkor, de nagyot tévedtünk, hiszen egy egész kert dekorációját inspirálta a film.

Hirdetés

A csendéletben Pókember utolsó pillanatai elevenednek meg, végtelenül kreatívan tálalva. A fotót nézve visszhangzanak fülünkben Peter szavai: "Mr. Stark kérem, még nem akarok meghalni." Nem túl szép húzás ez az érzékenyebb rajongókkal szemben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.