Hirdetés

Faragj tököt és nyerj filmes ajándékcsomagot!

|

Elrajtolt a Puliwood első Halloweeni Tökfaragó Versenye, amelynek keretében értékes HBO-csomagot nyerhetnek azok, akik a legkreatívabbak.

Hirdetés

A Puliwood történelmében először kerül megrendezésre a nagy Halloweeni Tökfaragó Verseny, amelyre a legfantáziadúsabb megoldásokat várjuk filmes és sorozatos témában tőletek, cserébe pedig a közösségünk csodálata és megbecsülése mellett értékes tárgyakat is bezsebelhettek. 

Hirdetés

A meglehetősen nagy kreativitást igénylő feladat részeként azt kérjük tőletek, hogy filmes és sorozatos témában faragjátok ki a legvarázslatosabb tököket, de van egy pici csavar is a dologban: olyan műveket várunk, amelyek kapcsolódnak az HBO GO-n található bármelyik filmhez vagy sorozathoz, szabadon választhattok (persze ha mindenki Trónok harcás vagy esetleg Westworldös tököt készít, azt se utasítjuk vissza). És hogy mi a pontos teendő? 

A játék részletei: 

• A műveket a puliwood@project029.hu-ra várjuk "tökfaragás" jeligére. 
• A levélhez 2 db jó minőségű fotót kérünk csatolni tökönként: egyet magáról a műről, egyet pedig a készítő nevével a hitelesség miatt. 
• A határidő október 31, ezt követően a beérkezett művekből kiválasztjuk a legjobb tízet és november 1-től megszavaztatjuk veletek a három legkiválóbbat. 
• A szavazás november 3-ig tart majd, a legjobb három tök gazdája HBO-ajándékcsomagot kap az HBO Magyarország felajánlásából. 

Ha esetleg tanácstalanok lennétek, most októberben kerülnek fel olyan tartalmak, mint a Gyilkosság az Orient Expresszen, a Fekete Párduc, a Szólíts a neveden, az Aranyélet és az Agymenők, korábban pedig többek között olyanokkal bővült a szolgáltatás, mint a Kingsman: Az aranykör, a Star Wars: Az utolsó Jedik és a Rontó Ralph, szóval van miből választani.

Sok sikert kívánunk, mindent bele! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.