Hirdetés

Fantastic Four reboot: Megvannak a rendező-jelöltek

|

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fox stúdió újragondolja a Fantasztikus Négyes franchise-t, mivel az előző nem hozta meg a várt sikereket.

Hirdetés

Ezek a nevek pedig nem mások, mint Joe Carnahan, David Yates, és James McTeigue.

Az első úriember nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint például a Füstölgő Ászok, valamint a nemrég bemutatott A-Team, így ha ráesik a választás, az akció részekért biztosan nem kell aggódnunk.

Második versenyzőnk, Yates úr már bizonyíthatott négy Harry Potter-filmmel, beleértve a két részre választott utolsó történetet, a Halál Ereklyéit is. Látványelemekben tehát biztos nem szűkölködhetünk, ha ő lesz a befutó.

Végül, de nem utolsó sorban Mr. McTeigue kerül terítékre, akinek olyan műveket köszönhetünk, mint a V, mint Vendetta, vagy a Ninja Assassin. De megcsillogtathatta tudását, mint rendező-asszisztens két Mátrix-moziban (Újratöltve és Forradalmak), illetve a Csillagok Háborúja: A Klónok Támadásában is. Így elég potenciális induló ő is.

Meg nem erősített forrásokra hivatkozva a CBM biztosra véli tudni, hogy a fenti három névből az egyik biztosan elnyeri a megtiszteltetést. Meglátjuk. Szerintem egyik sem lehet olyan rossz választás a projektre.

Olyan információk is felröppentek eme bizonyos forrásokból, hogy a következő Fantasztikus Négyes-mozi sokkal drámaiabb lesz elődjeinél, és az olyan ósuli karakterek mellett, akik már szerepeltek az előző részekben, mint Doctor Doom és a Silver Surfer (bocs, de valahogy nekem nagyon idegen a Fátum Doktor, illetve az Ezüst Utazó nevek. Főleg utóbbi, brrrrr!) felbukkannak majd új arcok is, akikről egyelőre sajnos semmi konkrétabbat nem tudni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.