Hirdetés

Fantasztikus Négyes 2 – Miles Teller visszatérne

|

A Fantasztikus Négyes reboot csúfos bukása után a Reed Richards-ot alakító Miles Teller még mindig nyitott a folytatásra.

Hirdetés

Talán a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag nem a legjobb kritikákkal büszkélkedhet, anyagilag egyelőre igazán sikeres, ami Josh Trank tavalyi rendezéséről, a Fantasztikus Négyesről nem volt elmondható. A film, amely 9%-os értékeléssel bír a Rotten Tomatoes oldalán minden szempontból bukta volt, és okkal tartják számon a legrosszabb szuperhősmozik között - ez nem kis részt köszönhető a 20th Century FOX kapkodásának (avagy minél előbb készüljön el, de nehogy visszaszálljanak a filmes jogok a Marvel Studioshoz), illetve a jelentős eltérésnek az alapanyagtól. Ennek ellenére a produkció tehetséges színészgárdát tudhatott magáénak, köztük Miles Teller-t, aki Reed Richards-ot keltette életre. 

Hirdetés

Jövőhéten kerül a magyar mozikba Teller legújabb filmje, a Haverok fegyverben. Egy ezzel kapcsolatos beszélgetés során terelődött a téma a 2015-ös Fantasztikus Négyesre, mellyel kapcsolatban a színész kifejezte szándékát egy esetleges visszatérésre a szeretett karakterekre és a stábra hivatkozva. 

Igen, biztosan. Imádtam a stábot, imádtam a karaktereket. Szerintem olyan érdekesen dinamikusak. Imádom, ahogy támaszkodniuk kell egymásra. Ez a Bosszúállók dolog, lényegében a saját Fantasztikus Négyesüket készítették el a Marvel családban. Az erejük egyenként ugyan nem sok, szükség van Thorra és Hulkra is, hogy tegyék a dolgukat. Szóval igen, teljesen, benne lennék egy másikban.

Nyilvánvalóan többet kell tanulnod ahhoz, hogy továbbmehess. Személy szerint nagyon élveztem, hogy képes voltam dolgozni nagyjából minden műfajban. Rengeteg más tényező van, amit figyelembe kell venned. Szerintem a forgatókönyv és a rendező a legfontosabbak. A direktor a legerősebb ember a kész termék szempontjából. 

Őszintén mondom, sosem a pénzért csináltam valamit. Nagyon zavarban lennék, ha kijönne egy filmem, aminél nem éreztem kötődést a karakter és a szkript felé. Eltart egy ideig, amíg csak a legjobb rendezőkkel dolgozol együtt, de hát senkinek sem hibátlan a karrierje.

Szerintetek lehetne esély végre egy jó Fantasztikus Négyes mozira az első részben látott stábbal, egy jó rendezővel és egy kicsit több előkészülettel? Mindent összevetve mi nem látunk sok esélyt a folytatásra, legalábbis az eredeti színészekkel semmiképp - elég csak példának venni Michael B. Jordan-t, aki máris aláírt a Marvel Studios Fekete Párducához Killmonger, vagyis az ellenség szerepére. A legjobb továbbra is az lenne mindenki számára, ha a FOX végre beismerné a hibáját és visszaadná Fantasztikusék, valamint a hozzájuk köthető elképesztően fontos karakterek megfilmesítési jogait a Marvelnek, akikkel a stúdiónak látszólag úgy se nagyon vannak tervei a jövőt illetően. Ti mit gondoltok? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.