Hirdetés

Faran Tahir(Raza) miatt változott meg a Vasember 1 forgatókönyve

|

Most nem a Vasember 3-ról van szó, hanem Vasember legelső ellenségéről, a Faran Tahir által alakított Razáról.

Hirdetés

"Miután láttam a forgatókönyvet, beszéltem a rendező Jon Favreau-vel és a producer Kevin Feige-vel. Ők elmagyarázták, hogy ez egy szuperhős film lesz, amelyben a rosszfiúk is zsoldosok. Majd hozzátette: "A filmben mi nem olyanok vagyunk, mint a valós életben és azt mondtam nekik, hogy töröljék a filmből ezt a tévhitet rólunk."

A Shane Black által irányított 3. részben Sir Ben Kingsley alakítja a szintén a 10 Gyűrűhöz tartozó Mandarint. Gyakorlatilag biztos, hogy a Vasember 3-ban nem fogjuk látni Raza visszatérését. 2009-ben azonban Tahir elgondolkozott egy ötleten: "Egy bizonyos ponton, ha bevezetik Mandarint, akkor az én karakterem történetét is nyitva hagyhatnánk, mert jó üzleti érzéke van, így hagyjuk egy kicsit az embereket, hogy spekuláljanak."

Ti szerettétek volna őt látni a 3.részben? Milyen "feladatot" adtatok volna neki?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.