Hirdetés

Farkas - 8 újabb kép és 2 poszter a láthatáron

|

Csak nem akar eljönni az a trailer, amit annyira várunk, helyette nyolc friss képet (és két posztert) kapunk a filmből, amelyen új karakterek is feltűnnek "Rozsomákfarkaslogan" mellett.

Hirdetés

A képen Farkas (Hugh Jackman) és Mariko (Tao Okamoto), akit megvéd a Yakuza haragjától:

Viper (A Suszter, szabó, baka, kémből ismert Svetlana Khodchenkova), a film egyik gonosza, aki imád méreganyagokkal játszadozni, mivel immunis az összesre:

Farkas átmenetileg Viper csapdájában:

A képen Yukio (az újonc Rila Fukushima), akivel Farkas összebarátkozik Japánban és akivel különleges kapcsolatot ápolnak.

A rendező, James Mangold szerint Farkas képtelen meghalni és ez egy olyan téma, ami az egész film szellemiségét remekül tükrözi. "Rájön arra, hogy mindenki meghal, akit szeret és hogy az egész életét csakis a fájdalom tölti ki" - tette hozzá Jackman. "Inkább már csak menekülni szeretne a világ elől, csak azt akarja, hogy mindentől távol legyen."

Egy japán templomban éppen temetés zajlik, ami megszakad egy támadás miatt, amit a Yakuza képviselt. Az esemény természetesen előhozza Farkas karmait, Mangold pedig azt ígéri, hogy

A már korábban bemutatott Yukio akcióban:

Mangold szerint Yukio igazi badass karakter, aki egyben szexi és stílusa is van, mintha csak egy anime világából lépett volna ki.

 

Poszterek:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.