Hirdetés

Önálló Fekete Özvegy filmet készít a Marvel?

|

Legalábbis Stan Lee ezt hintette el az ausztráliai Comic-Con alkalmával.

Hirdetés

A rajongók már régóta lobbiznak a Marvelnál azért, hogy a Scarlett Johansson által alakított Fekete Özvegy ne csak a többiekkel együtt induljon bevetésre, hanem kapjon egy önálló filmet is, amelyben akár Sólyomszemmel (Jeremy Renner) megtámogatva megismerhetünk többet is a személyiségéről, a sötét múltjáról. És a budapesti sztorira is kíváncsiak vagyunk!

Hirdetés

Miközben a DC-Warner már be is mutatta a legelső, kritikailag és bevételügyileg is sikeres, nő főszereplésével készült szuperhősfilmjét a Wonder Woman képében, addig a Marvel ezen a téren le van maradva, hiszen a Captain Marvel (Brie Larsonnal) csak 2019-ben jön, a Marvel hősnőket (így Valkűrt, Gamorát, Darázst, Skarlát Boszorkányt és Fekete Özvegyet) összefogó csapatfilm pedig még csak ötlet szintjén létezik. Az élő legenda, Stan Lee azonban bizakodóan nyilatkozott azok számára, akik már nagyon szeretnének látni egy önálló Fekete Özvegy kalandot. Kedvenc képregénygurunk ugyanis részt vett az ausztráliai Comic-Conon, ahol írásos beszámolók szerint elárulta, hogy a Marvel már dolgozik a projekten, tehát lesz Fekete Özvegy film.

Tekintve azonban, hogy nem készült erről felvétel és kijelentése nem is számít hivatalos megerősítésnek, inkább csak visszafogottabban örüljünk a dolognak, de a remény egyre erősebb. És talán végre azt is megtudhatjuk majd, hogy mi történt Budapesten. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.