Hirdetés

Már írják az önálló Fekete Özvegy film forgatókönyvét

|

A rajongók évek óta követelik a Marveltől, hogy Scarlett Johansson hatalmas népszerűségnek örvendő karaktere, a Fekete Özvegy is kaphasson saját filmet, most pedig úgy tűnik, hogy végre lesz valami a dologból.

Hirdetés

A rajongók már nagyon régóta lobbiznak azért a Marvelnál, hogy Scarlett Johansson Fekete Özvegye ne csak a Bosszúállók hőseivel közös mozikban, hanem önálló filmben is bizonyíthasson, amelyben akár Sólyomszemmel (Jeremy Renner) is megtámogathatnák - akár a budapesti sztorit is felhasználhatnák. Tavaly novemberben Stan Lee nyilatkozott biztatóan az ausztráliai Comic-Conon, ahol elmondta, hogy a Marvel már dolgozik a projekten. 

Hirdetés

A Variety forrásai szerint a Marvelnél valóban folyamatban van a Fekete Özvegy film, de még nagyon korai szakaszban jár. Állítólag Kevin Feige több, a forgatókönyvírói pozícióra kinézett jelölttel is találkozott az ünnepek során, végül Jac Schaeffert (Szerelemóra, Olaf karácsonyi kalandja) választotta arra, hogy elkészítse a szkript első vázlatát. Meghallgatták Johansson elképzeléseit is a filmmel kapcsolatban, aki - ha zöld utat ad a Marvel a spin-offnak - természetesen újra Natasha Romanoff bőrébe fog bújni.

A Marvel egyelőre nem kommentálta a híresztelést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.