Hirdetés

Már Budapesten forgatják a Fekete Özvegy filmet

|

Felvételek bizonyítják, hogy a Marvel stábja már hazánk fővárosában dolgozik, eközben pedig egy újabb neves színész csatlakozott a szereplőgárdához.

Hirdetés

Bár hivatalosan még mindig nem jelentette be a Fekete Özvegy filmet a Marvel, azonban teljes titokban így is elkezdődött a forgatás már májusban, akkor Norvégiában kapták le a fotósok Scarlett Johanssont, azóta viszont áttelepültek hazánkba, vagyis igaznak bizonyultak a korábbi pletykák.

Hirdetés

Most a Marvel Magyarország szúrta ki, hogy a film egyik főszereplőjét alakító Florence Pugh a napokban a közösségi médiában jelentette be, hogy Magyarországra érkezett, a minap pedig már egy motoros jelenet forgatása közben készült felvétel róla, illetve az ő és Scarlett Johansson kaszkadőréről Budapest utcáin: 

Egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy Budapest saját magát vagy Moszkvát alakítja-e a készülő filmben, de szívből örülnénk neki, ha előbbi lenne, hiszen akkor talán végre magyarázatot kapnánk arra a visszatérő gagre is, hogy mi történt Budapesten a Fekete Özveggyel és Sólyomszemmel. 

A Variety értesülései szerint egyébként egy újabb színész, Ray Winstone (A tégla, Noé, Sweeney) is csatlakozott a szereplőgárdához, aki egy kormányügynököt és egyben Romanoff mentorát alakíthatja. Rajta, valamint Johanssonon és Pugh-on kívül a stábban van még Rachel Weisz (A múmia, A homár, A kedvenc), David Harbour (Stranger Things, Hellboy) és O-T Fagbenle (A szolgálólány meséje) is. Ha minden jól megy, akkor a július közepén megrendezésre kerülő San Diegó-i Comic-Conon bejelenti a Marvel a Fekete Özvegy filmet és akkor remélhetőleg megkapjuk az első hivatalos konkrétumokat is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.