Hirdetés

Dátumot kaptak a Marvel 4. fázisának filmjei

|

A Disney több premierdátumot is kitűzött a Pókember: Idegenben utánra.

Hirdetés

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige korábban megerősítette, hogy a Pókember: Idegenben premierje után avatnak csak be minket abba, hogy milyen filmekkel készülnek a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisára, a Disney azonban addig is bejelentette a premierdátumokat a 2020 és 2022 közötti időszakra.

Hirdetés

A Disney-Marvel nem viccel, 2020-ban még csak két filmet kapunk, 2021-ben és 2022-ben viszont már hármat, amelyek mindegyikére van egy-egy jó tippünk, legalábbis az eddigi információk és pletykák alapján. A Fekete Özvegy, A galaxis őrzői 3, a Fekete Párduc 2, a Doctor Strange 2 és a Shang-Chi már biztosnak mondható, de benne van a pakliban a Marvel Kapitány folytatása, a Hangya 3, a régóta pletykált Nova, a megpedzegetett női csapatfilm, sőt egy újabb Bosszúállókat sem zárnánk ki. Ami viszont nem biztosan nincs köztük, az bármilyen X-Men film (beleértve a Deadpool 3-at/X-Force-ot is), mivel Feige szerint a következő öt éves terveikben nincsenek benne a mutánsok, valamint a Tom Holland-féle Pókember harmadik része, az ugyanis a Sony Pictures biznisze, a Marvelé "csak" a kreatív kontroll. Íme a szóban forgó premierdátumok: 

- 2020. május 1.
- 2020. november 6.  
- 2021. február 12.
- 2021. május 7.
- 2021. november 5.
- 2022. február 18.
- 2022. május 6.
- 2022. július 29.

Szerintetek melyik időpont milyen filmet takarhat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.