Hirdetés

Fekete Párduc - Itt a hivatalos szinopszis és szereplőgárda

|

A legfőbb ellenség kivételével szinte mindenkit felfedtek a Fekete Párduc alkotói.

Hirdetés

Nem olyan régen kezdődtek el teljes gőzzel a Fekete Párduc forgatási munkálatai. Pár nappal ezelőtt már megjelentek róla az első képek és most elárultak a nagyközönségnek még pár infót a közelgő Marvel produkcióról.

Hirdetés

Így hangzik a hivatalos szinopszis:

A Fekete Párduc T'Challat (Chadwick Boseman) követi majd nyomon, aki az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után hazatér az elszigetelt, technológiailag fejlett afrikai országba, Wakandába, hogy beiktassák hivatalosan is, mint új királyt. De feltűnik a színen egy régi ellenség, aki T'Challa-t királyként és szuperhősként is próbára teszi azzal, hogy Wakanda királyságát és magát a világot is veszélybe sodorja.

Az még nem világos, hogy ki lesz itt a főellenség, ugyanis több színész is feltűnik majd kisebb-nagyobb ellenfél bőrében. Több, mint valószínű azonban, hogy a Michael B. Jordan által játszott Killmonger lesz az, aki köztudottan Párduc ősellensége a képregényben.

Az alkotók felfedték a teljes stáblistát szerepekkel együtt:

Sterling K. Brown - N'Jobu (T'Challa múltjából egy figura), Lupita Nyong'oNakia (wakandai harcos), Angela Bassett - Romonda (T'Challa anyja), Winston Duke M'Baku, azaz "Man-Ape" (Fekete Párduc egyik ikonikus ellensége).

További szereplők: Forest Whitaker - Zuri (egy idősebb wakandai politikus), Daniel Kaluuya - W'Kabi (T'Challa egyik hűséges barátja), Martin Freeman - Everett K. Ross (T'Challa személyes testőrségének tagja Danai Gurira-val és Florence Kasumba-val együtt), valamint a visszatérő Andy Serkis Ulysses Klaw szerepében.

A Creed rendezője, Ryan Coogler visz tető alá a filmet, az amerikai bemutató 2018. február 16-án lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.