Hirdetés

A Fekete Párduc komolyabb Marvel-mozi lesz az eddigieknél

|

A T'Challa karakterét életre keltő Chadwick Boseman mesélt nekünk egy kicsit a Polgárháborúban debütált Fekete Párduc saját filmjéről.

Hirdetés

Még mindig majdnem két évre vagyunk Ryan Coogler Fekete Párduc filmjétől, de a karaktert szerencsére még jó néhányszor megfigyelhetjük addig, ha újra és újra lepörgetjük az idehaza szeptember 21-én megjelenő Polgárháborút. A fantasztikus debütálása után nem csoda, ha a rajongók epekedve várják a Párduc önálló moziját, és habár eddig nem tudunk róla túl sok részletet, a stáb egy részének bejelentése mellett most a címszereplőt alakító Chadwick Boseman is elárult néhány érdekes információmorzsát, például a mozi tónusáról. 

Hirdetés

A CBR még az idei San Diego-i Comic-Conon beszélgetett Boseman-nal, ám az interjút csak a közelmúltban jelentették meg. Habár a színész nem árulhatott el különösebb dolgokat a filmről, aminek még a forgatása sem kezdődött el, azt megtudtuk, hogy a Fekete Párduc az eddigieknél sötétebb és komolyabb adaptáció lesz. 

Vicces, mert a kedvenc Marvel filmjeim pont a humorosabbak. Imádtam a Hangyát. Viszont a sötétebb jellegű szuperhősfilmek azok, amik a leginkább vonzanak, és amiket a leginkább szeretek. Tehát örülök, hogy nem leszek benne a Hangyában, és örülök, hogy a Fekete Párduc története kicsit komolyabb lesz. Ezt akartam elérni a kezdetektől. Ezt akartam csinálni. Úgy érzem, olyasmi felé haladunk, ahol mindig is lenni szerettem volna, amikor ilyen filmeket néztem. Nagyon izgalmas ezt csinálni.

A közönség remekül fogadta Boseman alakítását a Polgárháborúban, amihez nagyban hozzájárult, hogy a Russo testvérek ennyi karakter között és a történetben is remek egyensúlyt teremtettek, egyidejűleg megfelelően bevezetve a Párduc karakterét a filmes univerzumba. Boseman úgy érzi, hogy sokat megtudattunk a karakterről, valamint elmondta, miként viszi ezt tovább saját mozijába, milyen hatással lesz rá az, hogy megkímélte Baron Zemo életét. 

Úgy érzem, a közönségnek megvolt az esélye látni, hogy ő nem egy önző uralkodó lesz. Nem lesz diktátor. Ő nem olyan személy lesz, aki a saját java érdekében intézi a dolgokat. Ez az, ami hőssé, vezetővé teszi őt. Támogathatod őt, mert irgalmas. És ez egyben tered is enged neki ahhoz, hogy olyan dolgokat tegyen meg, amelyek nem tökéletesek feltétlenül.

A címszereplőt alakító Chadwick Boseman mellett feltűnik még a filmben az Oscar-díjas Lupita Nyong'o (Nakia), a "Creed" és a "Fantasztikus Négyes" sztárja, Michael B. Jordan (Erik Killmonger), a "The Walking Dead" régóta állandó szereplője, Danai Gurira (Okoye), de ha hihetünk a pletykáknak, akkor a "Bosszúállók: Ultron korában" bemutatkozott Andy Serkis is visszatér Ulysses Klaue/Klaw szerepében. A Fekete Párduc 2018. február 16-án kerül az amerikai mozikba. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.