Hirdetés

Hősiesen mentett ki egy kisfiút Danny Trejo egy felborult autóból

|

Igazi hőstettet vitt véghez a morcos képű hollywoodi legenda.

Hirdetés

Egy biztonsági kamera felvétele is rögzítette azt a jelenetet, amikor egy kereszteződésben két autó összeütközött, majd az egyik fel is borult és a feje tetejére állt. Az autóban egy nagymama utazott és unokája, akinek kimentésében Danny Trejo segített.

Hirdetés

A videón jól látható, ahogyan a 75 éves filmsztár, majd aztán mások is a járműhöz rohannak, hogy segítsenek a baleset elszenvedőin.

"Ott volt ez az 5 éves kisfiú, aki rémülten sikoltozott. Bemásztam az autóba és megütötte az orromat a lehető legrosszabb illat, a benzin szaga. Próbáltam kicsatolni a biztonsági övét, de nem értem el. Aztán egy lány a másik oldalról jött segíteni, ő meg tudta nyomni a gombot, én pedig kihúztam a fiút," -emlékezett vissza Trejo az esetre.

A nagymamát már csak a tűzoltók tudták kimenteni az autóból, de szerencsére komolyabb baja neki sem esett. Trejo véleménye szerint a fiút - akit ő maga nyugtatott meg, miután kihúzta a kocsiból - a gyerekülés védte meg attól, hogy súlyos sérüléseket szenvedjen. A balesetről készült felvételeket és Trejo teljes nyilatkozatát ebben a videóban láthatjátok:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.